Extra

Çfarë ka ndodhur më 23 maj?

1430 – Lufta 100 vjeçare anglo-franceze, rrethimi i Compirgne: Zhan d’Ark kapet nga forcat e Burgundisë. Sipas gojëdhënës, para betejës Zhan, 18…

    Ku po shkojmë?

    Nga Koço Kokëdhima Fondi Monetar Ndërkombëtar ishte mjaft i ashpër dhe kritik në raportin e parë të programit të post…

    Abissnet