Kolaps në pikat kufitare, serverat jashtë funksionit

Serverat e doganave në Shqipëri kanë dalë jashtë funksionit.

Raportimet e fundit, bëjnë me doje se kjo situatë ka shkaktuar kolaps në pikat kufitare.

Ë njëjta situatë problematike është edhe në doganën e Kapshticës në jug të vendit. Ndërsa, dhjetëra automjete kanë mbetur të bllokuara pasi nuk kryejnë dot zhdoganimin.

Ende nuk bëhen të ditura shkaqet që kanë nxjerrë serverat jashtë funksionit.

Kamionët e mallrave dhe trajlerat në hyrje kane probleme me zhdoganimin prej gati 6 orësh, nga Greqia për në Shqipëri ndërsa nga Shqipëria në Greqi nuk ka problem. Ndërsa për mjetet e vogla nuk kanë probleme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet