×

Rr. Ismail Qemali, Pallati 18, Kati 1, 1001, Tiranë, Shqipëri
“Shekulli Group”

Ish-të përndjekurit, gati kësti i tretë për 1080 trashëgimtarë

Emrat/ Përfituesit e këstit të tretë duhet të dorëzojnë dokumentet në Ministrinë e Financave. Për emrat e rinj afat deri në fund të shtatorit, për dosjen. 13 mijë emra në radhë

Ministria e Financave ka publikuar emrat e trashëgimtarëve të ish-të përndjekurve politikë që do të dëmshpërblehen. Bëhet fjalë për 1080 emra të rinj në kategorinë e trashëgimtarëve, të cilëve u kërkohet të dorëzojnë në Drejtorinë e Përfitimeve certifikatë personale dhe numër të ri të llogarisë bankare. Pas këtij veprimi, ata mund të tërheqin këstin, sipas shumës që i takon gjithsecilit. “Shekulli” boton sot përfituesit e rinj, ndërkohë që për të tjerët është caktuar statusi i çdo dosjeje, e cila duhet të rregullohet në krye të dy muajve.

Afati

1 muaj e gjysmë afat do të kenë në dispozicion trashëgimtarët për të dorëzuar dokumentet që nevojiten pranë Drejtorisë së Pagave dhe Dëmshpërblimeve. Përkundrejt të dënuarve që jetojnë, të cilët mjaftohen duke dorëzuar vetëm certifikatë familjare dhe numër llogarie, lista e kërkesave për trashëgimtarët është më gjerë. Nga këta të fundit për lëvrimin e çdo kësti kërkohet: kopje e letërnjoftimit, numër llogarie, certifikatë vdekjeje, certifikatë e trungut familjar, dëshmi trashëgimie dhe prokurë. Sipas Ministrisë së Financave, certifikata e vdekjes është kusht ligjor për shpërndarjen e dëmshpërblimit dhe nuk zëvendësohet me vendim gjykate që shpall të vdekur individin. E njëjta gjë vlen edhe për certifikatën e trungut të familjes, e cila nuk mund të zëvendësohet me certifikatë negative të lëshuar nga zyrat e Gjendjes Civile. Nga ana tjetër, nëse nuk ka një përfaqësues me prokurë, procesi ndërlikohet edhe më tepër, pasi duhet që për në ndarjen e çdo pagese të gjithë përfituesit e radhës së parë dhe të dytë që kanë aplikuar të kenë bërë dorëzimin e dokumenteve. Në të kundërt, dosja mbetet e bllokuar. Është pikërisht kjo një ndër arsyet, krahas pamjaftueshmërisë së fondit, ajo që ka sjellë ngadalësim të procesit për këtë kategori.

QAMILE NUZ BUSHAJ
HAJRIE NUZ BUSHAJ
SADIK NUZ BUSHAJ
SAIT NUZ BUSHAJ
ZYRHA NUZ BUSHAJ
SHEFO ROBI
AGRON ROBI
FATMIR ROBI
ROZVELT ROBI
SHKELQIM ROBI
SELMAN HAKI KASA
SHPRESA MUSLLI QYQE
FATBARDHA MUSLLI HODBARI
DODONA MUSLLI HUSI
FERIT MUSLLI ÇENE
SHPRESA Mehmet GOLEMI
LEFTER Mehmet GOLEMI
ZYDI Mehmet GOLEMI
SKENDER SHEFQET BEQIRAJ
KUJTIM SHEFQET BEQIRAJ
FAHRIJE SHEFQET TAFILICA
MYNEVER HYSEN HASANAJ
NAPOLON HYSEN HASANAJ
SINE SHEZIMAN SHIRA
ZAHIDE MUSTAFA ÇERA
XHEVAHIRE MUSTAFA GJOKA
HASAN MUSTAFA SHIRA
ALUSH MUSTAFA SHIRA
VEXHIDE BUJARI
LUAN Mahmut BUJARI
SALI Mahmut BUJARI
VASILIQI KOTO
STAVRO GRIGOR KOTO
ANDREA GRIGOR KOTO
ELVERTA FAIK LIRJAN
FATIME FAIK POGONI
ARBEN FAIK HASANI
EVDHOKSIA ANDRIKO
JORGJI ANDREA ANDRIKO
ANDON ANDREA ANDRIKO
VASIL ANDREA ANDRIKO
HAZBIJE ZENEL SHEHU
MUSTAFA ZENEL SHEHU
SKENDER ZENEL SHEHU
FIZE ÇOTA
ISMET ARIF ÇOTA
MUHAMET ARIF ÇOTA
RAMAZAN ARIF ÇOTA
ISA ARIF ÇOTA
BAJRAM ARIF ÇOTA
HAJRIE ARIF ÇOTA
HATIXHE ARIF GEGA
MARIJE LULA
KATRINE NILA
PASHKE SHPATI
AGE MAKAJ
ROZE MATUSHA
LUCIJE SHPATI
LUTFIJE RAMI
RUDOLF HASAN RAMI
BRAHO HASAN RAMI
LUAN HASAN RAMI
SHPETIM HASAN RAMI
FATMIR AHMET DOLLANI
EDUART AHMET DOLLANI
LUAN AHMET DOLLANI
SADETE XHEMAL GJEVORI
MUHARREM SALI GJEVORI
HYSNI SALI GJEVORI
FATBARDHA SALI VILA
LULZIM SALI GJEVORI
PRANVERA SALI HOXHA
DHURATA SALI GJYLBEGAJ
FLUTUR SALI MATJANI
BUKUROSHE SALI KARAJ
GENCI SALI GJEVORI
ASTRIT SALI GJEVORI
SOTIRAQ VANGJEL XHOXHI
LLAMBER VANGJEL XHOXHI
GJINOVEFA VANGJEL LUARI
ARQILE VANGJEL XHOXHI
DILE ALI MURRIZI
BUKURI BANUSH ÇELA
BESNIK BANUSH MURRIZI
XHELAL BANUSH MURRIZI
GEZIM BANUSH MURRIZI
BEKTASH BANUSH MURRIZI
ZARIFE ALI MULLA
FATMIRA(JANULLA) IBRAHIM QIRAXHI(MULLA)
ZHANETA IBRAHIM MULLA
NIGJARE IBRAHIM DUSHKU(MULLA)
PRENA GJIN MARKU
FLORIAN ZEF MARKU
LEONARD ZEF MARKU
MARGARITA ZEF MARKU
HYSNIJE XHEMAL TAFÇIU
GANIJE ZIJA KOCI
HAKI ZIJA TAFÇIU
FATMIRA ZIJA NEZIRI
KUJTIM ZIJA TAFÇIU
MARIA DINA SHPIRA
VIKTORIA NIKO SHPIRA
THOMAIDHE NIKO SHPIRA
STELA NIKO SHPIRA
VASIL NIKO SHPIRA
SPIRO NIKO SHPIRA
KOSTANDIN NIKO SHPIRA
SOFIKA NIKO PETRO
PAVLO DRAGILO DHORA
ANASTAS DRAGILO DHORA
FATIME ARIF ZEMZADJA
ESAT XHELIL ZEMZADJA
XHEMILE XHELIL XHOKA
ARZUHANE XHELIL BEGU
LAZE XHELIL NGOTA
ADEM XHELIL ZEMZADJA
IKBALLE LIMAN KAPIDANI
HAMIDE HAMDI TIVARI
SHPRESA HAMDI TAULLAI
LULZIM HAMDI KAPIDANI
ALI HAMDI KAPIDANI
SHPETIMTARE HAMDI HUQI
HIQMETE HAMDI ÇELMETE(ÇELSHIMA)
LINDITA HAMDI TUSHA
HYRI ARIF DASHI
RYSTEM SHABAN DASHI
SAMI SHABAN DASHI
HYRIJE SHABAN VRETO
BEHIJE SHABAN MUZHAQI
DEMIR SHABAN DASHI
LYTFIJE SHABAN ÇELA
MARIJE ZEF DAIJA (GJINAJ)
GJIZELA ZEF PRENDUSHI (GJINAJ)
VITORE ZEF SHOSHI (GJINAJ)
EDUARD ZEF GJINAJ
BEJAZE IBRAHIM MUZHAQI
NDIÇIM BAJRAM MUZHAQI
NAIM BAJRAM MUZHAQI
SADIK BAJRAM MUZHAQI
OLIMBI BAJRAM SHEBEGU
SHQIPE BAJRAM XHIKA
ESMA BAJRAM PLAKU
LUAN BAJRAM MUZHAQI
YLLI BAJRAM MUZHAQI
BUJAR BAJRAM MUZHAQI
FATIME HASAN HALEBI
DALLANDYSHE SALI VESIU
LINDITA SALI MERKOQI
XHEVRIJE SHEFKI MANSAKU
MIRSIE ZIJA GRYKA
DASHAMIR ZIJA MANSAKU
XHEVDET ZIJA MANSAKU
AGE ZEF LELÇAJ
NIKOLLE NDUE LELÇAJ
PJETER NDUE LELÇAJ
GJERGJ NDUE LELÇAJ
MRI NDUE ZEKA
LEZE NDUE TATAJ
MARIJE NDUE PELLUMBAJ
PASHKE NDUE HYSAJ
RAMADAN IBRAHIM KOJNOZI
TEREZINA VAT QESTARI
VITORE VAT ZENELAJ
DIANA VAT QESTARI
VIOLETA VAT QESTARI
HIKE RREM LLESHI
XHELAL SHAHIN LLESHI
MUNIRE SHAHIN KOXHA
SANIJE SHAHIN ÇUKU
KUSHE PJETER KOLMARKEJ
VLASH SIMON KOLMARKEJ
RIHAJETE DERVISH OMARI
JOLANDA DERVISH TERPENIS
SAFETE DERVISH VOKSHI
SKENDER DERVISH VOKOPOLA
HAKIK DERVISH VOKOPOLA
ÇEÇILE BALTAZAR MJEDA
JULIAN BALTAZAR BENUSI(BENUSSI)
VALERIA BALTAZAR VRIONI(BENUSI)
SALVATOR BALTAZAR BENUSI
JULIAN NDREK KAKARIQI
JOZEF NDREK KAKARIQI
XHEVAHIRE ASLLAN NEZHA
HATLIJE MUHARREM BELALLA
BEGLIJE RAMAZAN BAKALLI
FLUTURA RAMAZAN HYSA
SABIRE RAMAZAN DICI
BESNIK RAMAZAN BELALLA
DHURATA RAMAZAN LAZAJ
ELMAZ VELO AGALLIU
EMIN VELO AGALLIU
NEPTONE VELO SHTYLLA
DRITA ALI ISAKU
YLBER ALI CUNGU
SAFIJE MARKO
JAMARBER PETRO MARKO
ARIANITA PETRO MARKO
BIBIKA AHMET STAROVA
ESTREF QAMIRAN STAROVA
NERVIN QAMIRAN STAROVA
AURORA QAMIRAN STAROVA
SONJA QAMIRAN VRIONI(STAROVA)
GRETA TEFIK MERO(QERAXHI)
ALBERT TEFIK QERAXHI
ARMAND TEFIK QERAXHI
ZINETE TEFIK QERAXHI
DITERA TEFIK ADEMI(QERAXHI)
FLAMUR XHIBAR LIKA
STASERE XHIBAR PUPE
ANA TODI VEIZI
LEDIA ENRIKO BANO
SOTIRAQ ENRIKO VEIZI
KOLE LULASH FIKU
FITNETE ISLAM DEDJA
CAJE SULEJMAN STRUGA
HATIJE NUSRET SHERBI
TEUTA NUSRET XEBA
MAKBULE NUSRET AGA
FATBARDHA NUSRET NURI
DRITA NUSRET SALIU
SEBIJE EMIN BALLIU
RUFAT XHEMAL BALLIU
RAHIME XHEMAL GJYPI
HATIXHE XHEMAL GJYPI
QEMAL XHEMAL BALLIU
BEHIJE XHEMAL KRYEZIU
KADIFE XHEMAL XHURAJ
BEDRIJE SALI MOISIU
MELANIJA KOSTANDIN MOISIU
VERA ETHEM DECKA
BEQARE ETHEM DURMISHI
MANE REXHEP MALLUNXA
MALE(Ismail) XHELAL MALLUNXA
MEXHIDE XHELAL ABEDINI
IZMIHANE ABIL PULA
FERDINAND HYZO PULA
SUZANA HYZO ALIKO
JETNOR HYZO PULA
ELENICA KOSTA BANGA
PANOREA KOSTA PILIAFA
NEVREZ SELIM ZHGABA
LILJANA SADIK ZHGABA
QAMIL SADIK ZHGABA
LINDITA SADIK ZHGABA
SELIME HAJREDIN QETI
BAJRAM RAKIP QETI
ZEBEJTE RAKIP GJATA
SHERIFE RAKIP ZIKA
NAPOLON KARAFIL MANCE
ENVER KARAFIL MANCE
YLLI KARAFIL MANCE
DRITA KARAFIL SHEHU
SHPRESA KARAFIL MANCE
JANULLA AT ALEKSANDER JUBANI
VANGJELI AT ALEKSANDER LIPE
HAMIDE IDRIZ SHEQI
SUZANA SHABAN VOTI
KUJTIM SHABAN SHEQI
FATBARDH SHABAN SHEQI
RUSTEM XHELADIN MURATI
XHETAN XHELADIN MURATI
GEG TOM DAKA
TONE TOM KOLAJ
NDOC TOM DAKA
PREK TOM DAKA
NAILE HALIL XHIKA
VERA HAZIZ SHIRA
HIRIE HAZIZ NEZHA
MEREME OSMAN VRAPI(ZANUNI)
FADIL OSMAN VRAPI
FATIME REXHEP SALLKU
FEIM BRAHIM SALLKU
SELIM BRAHIM SALLKU
SELIME BRAHIM KRASNIQI
HATIXHE BRAHIM BAJGORA
HARIZ UJKAN SALLKU
ATIFA BEQIR SALLKU
GJYZEPINA ZEF GRYKA
CESK (FRANCESK) MARK GRYKA
MARGARITA MARK GRYKA
GJOVANA MARK GRYKA
GRETA MARK GRYKA
FLORA MARK GRYKA
ANILA MARK GRYKA
PJERIN MARK GRYKA
NIKO FEVRI KONOMI
NDUE GJETO MALOCAJ
NIKOLL GJETO MALOCAJ
FRANO GJETO MALOCAJ
SATLIHAN MAKSUT MERSINLLARI
VAIT TOSUN MERSINLLARI
SEIT TOSUN MERSINLLARI
TEKI TOSUN MERSINLLARI
QERIME TOSUN MERSINLLARI
KASEM TOSUN MERSINLLARI
KADRI TOSUN MERSINLLARI
LYTFI TOSUN MERSINLLARI
HANIFE SHABAN ISLAMAJ
ALI RAHMAN ISLAMAJ
MUSTAF RAHMAN ISLAMAJ
VEXHI RAHMAN ISLAMAJ
KASEM RAHMAN ISLAMAJ
FERIZ RAHMAN ISLAMAJ
MUHARREM RAHMAN ISLAMAJ
RUKO AHMET SULO
VJOLLCA DERVISH SPAHIU
AFERDITA DERVISH ARAPI
FATMIR DERVISH SULO
JADIGJAR FUAT GOLKA
RILINDA HAXHI ATHANASIU
ALBAN HAXHI AHMET
XHEVAHIRE QAZIM GJUTA
QAMIL MYFTAR GJUTA
XHUMA MYFTAR NELA
AHMET MYFTAR GJUTA
AGRON MYFTAR GJUTA
ARBEN MYFTAR GJUTA
PELLUMB MYFTAR GJUTA
TOMORR MYFTAR GJUTA
HAVA SALIKO RUSHITI
LIRIE ISTREF TOPALLI
HYSNIJE ISTREF MERSULI
HAVA ISTREF TALO
HAZIZE ISTREF TOPALLI
ZARIFE ISTREF MYRTOLLARI
FATMIR ISTREF RUSHITI
GJERGJ NDOC QERAXHIJA
HILDA NDOC SHKJEZI
TATJANA NDOC MUZINA
MEXHIDE TAHIR BOSHNJAKU
PRANVERA RAM KOKA
MEHMET RAM BOSHNJAKU
ZAMIRA RAM JAZXHI
AGIM RAM BOSHNJAKU
LINDITA RAM BOSHNJAKU
NEIM MUSA LILA
EMINE MUSA LILA
HASAN MUSA LILA
QEFSERE MUSA LACI
ATLIJE MUSA KAPIDENI
REMZI MASAR HOXHA
SEKRO MADAN VESHI
SELFEDIN EQEREM VESHI
NADIRE EQEREM VESHI
JASIN EQEREM VESHI
FARI HYSEN KUMARA
YMER DAUT KUMARA
HAZIS DAUT KUMARA
FATIME DAUT BICAKU
MAHMUT DAUT KUMARA
MUHAMET DAUT KUMARA
GJYLJEME NIKOLLA KRASENSKI
MARIA MIHAL ZAHO
NATALIJA MIHAL KRASENSKI
STEFAN MIHAL KRASENSKI
MITROFAN MIHAL KRASENSKI
DRANDE NDOC PRENDI
ZEF FRROK PRENDI
PRANVERA ZYHDI NDREU
XHELIL LUAN NDREU
BRUNILDA LUAN NDREU
LILJANA SPIRO POPLLO
OLLGA SPIRO PALI
SKENDER ZALO FAMA
AGRON ZALO FAMA
AGIMETA ZALO ZHITI
MUFIT XHAFER BASHA
SABRI XHAFER BASHA
RAJMOND TEME SEJKO
MYZEJEN SABRI DEMOLLI
ALEKS (ALI) MYFTAR DEMOLLI
VALTER MYFTAR DEMOLLI
SUZANE MYFTAR DEMOLLI
PAL NIKE PAPLEKAJ
MERY TOLO KIRKA
LEFTER TOLO MUZINA
SOFIA KOSTA SHUPULI
MIHAL PANAJOT SHUPULI
ZOICA PANAJOT KARAMANI
NIKOLLAQ PANAJOT SHUPULI
VASIL PANAJOT SHUPULI
ABAZ IMERR KUKA
NEZIR IMERR KUKA
ELMAZ IMERR KUKA
SOFIA STAVRO LEZO
JORGJI STAVRO DHJAMANDI
HARALLAMB STAVRO DHJAMANDI
VASIL STAVRO DHJAMANDI
JANI STAVRO DHJAMANDI
LEFTER STAVRO DHJAMANDI
STAMATO STAVRO KOKALI
KRISTO STAVRO DHJAMANDI
DHIMITER STAVRO DHJAMANDI
PETRO STAVRO DHJAMANDI
JOLANDA FUAT HYSA
SHPRESA FUAT SELFO
DIANA FUAT OMARI
MYNEVER FUAT BARBUTA
NAFIJE SULEJMAN NOGA
BEHIXHE SULEJMAN KOLA
LETE SULEJMAN LLESHI
NIHAT SULEJMAN KURTI
BESNIK SULEJMAN KURTI
KUJTIME RIZA DYLI
AGIM RIZA DYLI
FATBARDHA RIZA DYLI
SHKURTE IBRAHIM HOXHA
GEZIM RIZA HOXHA
LIRI NEBI HASANAS
PAQSOR HAJRULLAH HASANAS
VIKTORI HAJRULLAH HASANAS
LULJETA HAJRULLAH HASANAS
SKENDERIE HAJRULLAH ABESHI
ARBEN HAJRULLAH HASANAS
FAZILET ALI BANKA
MIRIAM VILDAN BANKA
ALMA VILDAN BANKA
GENC HASAN MERDANI
DRAGUSH HASAN MERDANI
KRESHNIK HASAN MERDANI
FATOS HASAN MERDANI
GJYSLIME FETI BARDHI
HYSEN FETI HYSENI
RAMAZAN FETI HYSENI
ENGJELLUSHE FETI HYSENI
RAJMONDA(KRISTINA) FETI NIKOLLOI
VIKTORI FILIP VASIL
VIOLETA VASIL KASULI
SPIRO LLAMBI LLAMBIRI
EVGJENI LLAMBI BOZO
MYNO FETI HOXHA
ATIKE NESHET MECE
SEFER NESHET HOXHA
TOMOR (SOTIRAQ) NESHET HOXHA
ZHULJETA NESHET PASHO
QEMAL ZENEL LIMAJA
SABIJE ZENEL KOKA
MINUSHE MUSA KASA
BEHXHET SALI KASA
IDRIS SALI KASA
HATIXHE SALI LLESHANAKU
RUZHDIJE SALI SIMA
QEFSERE ENVER KACELI
SADIK ENVER SHAJAKU
ZOJE LULASH GURI
KOL LULASH GURI
FILE LULASH GURI
ZEF LULASH GURI
BJESHKE LULASH GURI
FILLARETI PJETRI
VASILIKA ANDREA BUZALI
FRANKLIN ANDREA PJETRI
BUKURIJE LATA
MAJLINDA BELESHI
FATJON BELESHI
DIANA PETRO XHEMOLLARI
REZARTA PETRO CINI
KATI PETRO CINI
GLADIOLA PETRO CINI
BAJAME TUDA
MERSIN SHYQYRI TUDA
ISMAIL SHYQYRI TUDA
IKBALE SHYQYRI GJUZI
AGIM SHYQYRI TUDA
PRANVERA SHYQYRI GJUZI
BESA SHYQYRI STAFA
ALKETA SHYQYRI JUBA
PELLUMB SHYQYRI TUDA
STEFAN SHYQYRI TUDA
MEHMET ALI ISUFI
RUZHDIJE ALI ISUFI
IZET ALI ISUFI
MUSE ALI ISUFI
FAHRI ALI ISUFI
AGIM ALI ISUFI
BASHKIM ALI ISUFI
NAFEIL ALI ISUFI
PERPARIM ALI ISUFI
SHORE SYKJA
RABIJE ALI HASMUJAJ
KADRI ALI SYKAJ
TULE ALI DUSHAJ
MUHAMET ALI SYKAJ
QAMIL ALI SYKAJ
IDRIZ ALI SYKAJ
LAVDERIM RUXHDI SHEHU
BUKURIE SHIME
SILVANA Myslym KARAJ
VALENTINA Myslym KARAJ
LILJANA Myslym SHIMA
SHKURTE Myslym SPAHIU
XHUMOJE Myslym KARAJ
IBRAHIM Myslym SHIMA
DRITA CACI KONIMI
ALFRED SPIRO KONIOMI
AIDA SPIRO HOXHA
SABIKE KAZIU
LAVDIE ALI DACI
PETRIT ALI KAZIU
BUJAR KAZIU
SHAHIN HASAN DUSHKU
HAZBI HASAN DUSHKU
QERIM HASAN DUSHKU
LEJR HASAN ÇULLAJ
SEFER HASAN DUSHKU
NAXHIE IBRAHIM LLUPA
SADIANE NYSRET CIPI
PENET NYSRET KOKALARI
NIGJARE NYSRET SHQERRA
PELLUMB NYSRET LLUPA
LUAN NYSRET LLUPA
XHEVAT NYSRET LLUPA
NEDJATTE NYSRET HAMZARAJ
EDA NYSRET URUPI
MAMUDE DEMIR LAMOVE
RAMADAN ISTREF LAMOVA
DEMIR ISTREF LAMOVE
SULEJMAN ISTREF LAMOVE
ERVEHE ISTREF LAMOVE
MARIE ILI MEMA
SOFIE SPIRO OGA
VIKTOR SPIRO MEMA
VENEMIN SPIRO MEMA
MARK SPIRO MEMA
ILIA(VIKTOR) SPIRO MEMA
SHEFIKATE HYSEN SHARKIQI
DINORA OSMAN SHARKIQI
SADETIN OSMAN SHARKIQI
HATIXHE MUSTAF QEHAJA
ARJAN ESAT QEHAJA
VALTER ESAT QEHAJA
REZANA ESAT QEHAJA
QANI XHEMAL XHIXHO
SHABAN XHEMAL XHIXHO
PETREF XHEMAL XHIXHO
MIMOZA MYRTO BURGAJ
MORENA CEL BURGAJ
SELDA CEL BURGAJ
MYNYR XHEVAIR MULLA
TEREZINA KEL CARKU
BRIGJIDA KEL SHESTANI
DED FRROK KOLAJ
GJIN FRROK KOLAJ
DAVE FRROK NIKOLLI
PJETER FRROK KOLAJ
MRIKE FRROK MARKU
TEREZE FRROK KECI
TONE FRROK KOVACI
NDUE FRROK KOLAJ
VALENTINA FRROK LLESHI
ZYBE LAM MUHAJ
YMER MYRTO MUHAJ
FADIL MYRTO MUHAJ
XHEMAL MYRTO MUHAJ
RRUKIJE MYRTO NDREJAJ
MARE NDUE BERSHIMI
TOM ZEF BERSHIMI
PRENE ZEF CEKU
BORE ZEF GJEGJAJ
NDREK ZEF BERSHIMI
PRENG ZEF BERSHIMI
NIKOLL ZEF BERSHIMI
LENE GJELOSH MALOCAJ
PASHKE KOL DOSHI
GJYSTE KOL RRUSTI
FEDERIKO KOL MALOCAJ
LENE KOL DEDI
FIFE BRAHIM GUCIJE
GENTI BRAHIM GUCIJE
ORMIR BRAHIM GUCIJE
ANTIGONI ILIA SPIRAKU
ARISTOTEL SIDHER SPIRAKU
ELI SIDHER KALAFA
PARI SIDHER SPIRAKU
DHIMITRI SIDHER SPIRAKU
HILMI XHEVAT LISHI
RREFAEL XHEVAT LISHI
EDMOND XHEVAT LISHI
ARTUR XHEVAT LISHI
SUDE IMER GJETA
ISMAIL HAJREDIN GJETA
HYSEN HAJREDIN GJETA
DESTAN HAJREDIN GJETA
DRITA IBRAHIM SHEHU
ERMIRA HYSEN KINA
HANE PRETASH RECAJ
NDUE FILIP RECAJ
PELLUMB FILIP RECAJ
ARBEN FILIP RECAJ
VALENTIN FILIP RECAJ
ALIJE RIZA ASLLANI
ABEDIN RIZA TAIPI
MEVLO RIZA ZENELI
ZUHRIE RIZA XHAFERI
AISHE RIZA BALILI(TAIPI)
ANTIGONI KRISTO KUMBULI
GJORGJI/JORGO KRISTO GJINI
FAHRIJE CAF BERISHA
MASAR CAF DRAGUSHA
SERVETE CAF HAXHIU
XHELAL CAF DRAGUSHA
OSMAN TAHSIM BISHQEMI
BARDHA TAHSIM ELEZI
FATMIRE TAHSIM ZYLFI
GERALDINA TAHSIM CUPI
LULE TAHSIM KOLIQI
MINUSHE TAHSIM KALLAJXHI
ROBERT TAHSIM BISHQEMI
BULE MUSTAFA SELENICA
ENTELA ABEDIN BARDHOSHI
SHPRESA HILMI BARDHOSHI
LORE MARTIN HYSAJ
AFRIM ZEF HYSI
LINDITA ZEF HYSI
NARD ZEF HYSI
NORA ZEF HYSI
VERE ZEF HYSI
VIOLETA ZEF CIPERIANI
LUIGJINA NDOC UJKA
KATERINA MIHO GJONI
AGUSTELLA GAQE ZEKO
ARQILEA GAQE GJONI
SILVANA GAQE PAPAGJIKA
AGE PJETER CYPI
MANUSHE PJETER BUSHI
TALE PJETER BUSHI
ZEGJINE JASHAR GURI
BAKE MUSTAFA CELA
PELLUMB MUSTAFA GURI
QEMAL MUSTAFA GURI
DAKE KOL GRUNASI
DEM KOL GRUNASI
LIN KOL GRUNASI
SANDER KOL GRUNASI
CILE FILIP BITUKU
MARK FILIP PEPA
MATI FILIP PEPA
SHAQE FILIP GJERGJI
SIMON FILIP PEPA
ENGJELLUSHE RAMI NALLBANI
IRFAN RAMI BABLUSHA
LUMTURI RAMI DANGLLI
SHANE RAMI KORITA
SOSE NOLI JOXHE
PAULIN KRISTO JOXHE
VASIL HARALLAMB GJODEDJA
NEBIKA RAKIP KRIFCA
JETON RAMADAN KRIFCA(KRIFSA)
MRIKA MARK MARKU
NIKOLLË ZEF MARKU
GJON ZEF MARKU
MARIJE ZEF NIKOLLA
HALIT TAHIR MOLI
SADET TAHIR PLAKA(MOLI)
BULI TAHIR NDERGJONI(MOLI)
GUSHI TAHIR PLAKA(MOLI)
NEZIR TAHIR MOLI
ZIMBILE MALIQ BEÇA
LULZIM DALIP BEÇA
ISA DALIP BEÇA
AGE GJERGJ GJERGJI
LUK RROK GJERGJI
NUSHE RROK PJETRUSHI(GJERGJI)
MINE(NINE) RROK DEDI(GJERGJI)
VICENS RROK GJERGJI
SHAZE RIZA SHEHU
FLORETA FEVRI XHAFERI
DALLANDYSHE FEVRI MYFTIU
OSMËN FEVRI SHEHU
NEVRUS FEVRI SHEHU
LEZE MARK PARUBI
PALINA MARK DAJTI
PASHKE MARK JAKAJ
LUDOVIK MARK SHANI
NDREK MARK SHANI
KATRINE MARK GJOKAJ
LLESH MARK SHANI
FILIP MARK SHANI
PALOK MARK SHANI
VILSON TOMOR CIPI
BUKUROSHE TOMOR NIKA
KRESHNIK TOMOR CIPI
ADRIAN XHELAL KOKALARI
ROBERT XHELAL KOKALARI
ARBEN XHELAL KOKALARI
GENTI AGIM HAMZARAJ
MANJOLA RAMADAN YMER
ELVIRA RAMADAN LATIFI
JOVANA RAMADAN LAMOVE
NERVRUZ RAMADAN LAMOVE
RUZHDI RAMADAN LAMOVE
VERGJINUSH RAMADAN FERHAT
MIMOZA RAMADAN PARAVANI
ARTAN RAMADAN LAMOVE
ELENA(ANILA) RAMADAN MERDIKU
ENVER SULEJMAN LAMOVE
IQMET SULEJMAN LAMOVE
YLBER SULEJMAN LAMOVE
ARTUR SULEJMAN LAMOVE
JANI SULEJMAN LAMOVE
JOSIF THANAS OGA
KUJTIM THANAS OGA
LEFTERI THANAS BELSHI
FLUTUR THANAS TOLI
BUKURI THANAS LUSHI
KOSTANDIN THANAS OGA
DHURATA THANAS GEGA
ALMA VENEMIN BEZHANI
GAZMEND VENEMIN MEMA
MARJETA VENEMIN TOCI
BRUNILDA VENEMIN TREPSENISHTI
STEFAN VENEMIN MEMA
TOMORR MARK MEMA
SHPRESA MARK QOSJA
ASTRIT ILIA MEMA
LIRIJE KOL MEMA
HAVA QANI XHIXHA
AGIM QANI XHIXHO
ARZIKO QANI CAUSHI
DRITAN(ANESTI) QANI XHIXHO
MIRAND MYNYR MULLA
HAXHIRE XHEMAL MILANI
AISHE XHEMAL MILANI
RUSHE XHEMAL BUSHAJ
ISMAIL XHEMAL MUHAJ
PRANDVERA XHEMAL MUCAJ
ARTAN NIKOLL BERSHIMI
AGE NIKOLL DEDA
JAK NIKOLL BERSHIMI
ANTON NIKOLL BERSHIMI
MARTIN NIKOLL BERSHIMI
GJOVALIN NIKOLL BERSHIMI
KOSTA ARISTOTEL SPIRAKU
ALEKSANDER ARISTOTEL SPIRAKU
PIRO ARISTOTEL SPIRAKU
ALQI ARISTOTEL SPIRAKU
KATERINA MINA PETA
VASIL MINA KALAFA
ERMIRA XHELADIN BERISHA
ARBEN XHELAL DRAGUSHA
ARJANA XHELAL TAFILICA
FRIDA XHELAL BILALI
IRFAN XHELAL DRAGUSHA
ARJANA OSMAN BISHQEMI
BEKIME MEHMET STAFA
DIANA MEHMET KACANIKU
KUJTIM MEHMET KOLIQI
KOLETA DHIMITRI KAMENICA
DHIONIS DHIMITRI MERIA
FIQIRETE QAZIM CARVAJ
PASHKE ZEF KOLAJ
MARJANA GJON BEQIRI
VIKTOR GJON KOLAJ
BARDHE MHILL PALI
MARK NDUE PALI
PASHKE NDUE PERMARGJETA
FRAN NDUE PALI
MEVLUDE ISLAM MAZELLI
PETRIT FAIK MAZELLI
NAZE FAIK KASEMLLARI
BASHKIM FAIK MAZELLI
HATIXHE MEHMET MURATI
NADIRE HAMIT REXHEPI
ALBERT(arben) HAMIT MORAITI
KRISTO(kujtim) HAMIT MORAITI
HANE HAQIF HAXHIA
MAKBULE HALIT DAPI
MIJESER HALIT HAXHIA
FATMIRE HALIT DODA
ALI HALIT HAXHIA
AGIM HALIT HAXHIU
DASHAMIR HALIT HAXHIA
FATBARDHA HALIT VOKSHI
PJETER
PJERIN LORO KODHELI
KLORINDA LORO MOSI
KOLE LORO KODHELI
RODOLF LORO KODHELI
VIKTOR LORO KODHELI
JONUZ
NAFIE ASLLAN RINA
BESIM XHEMAL RINA
AGIM XHEMAL RINA
ROBERT DINO MARTIKO
LEMAN IZUDIN LATE
MERIBAN IZUDIN ALITE
SHAQE LAZER MALI
SOFI GJERGJ GJERGJI
VERA GJERGJ MALI
HASIJE SULEJMAN KALOSHI
TOMORR SAKIP KALOSHI
MIFTAR SAKIP KALOSHI
HAJRIJE SAKIP KALOSHI
GENC SAKIP KALOSHI
FATMIR SAKIP KALOSHI
AGRON SAKIP KALOSHI
BUKURIJE MUHO BALA
LAVDIE SHAQIR PEPA
TEFTA ISMAIL DYLI
ARMAND ISMAIL PEPA
ENKELEJDA ISMAIL PEPA
AGLLAIA VANGJEL MALO
ARTEMIS THEODHOR ANDRIKO
VANGJEL THEODHOR MALO
VITORE GJELOSH MUJA
PJETER GJOK MUJA
NUSH GJOK MUJA
LIZE GJOK MUJA
GJETO GJOK MUJA
SHPETIM XHEMAL MECE
ILIRJANA XHEMAL MECE
FLETE XHEMAL COCOLI
NAZLIE TURSHILLA
SHPENDI SADIK TURSHILLA
SHQIPE SADIK KRYEMADHI
AGRON LEVZAT CAMI
VEDAT LEVZAT CAMI
VIOLETA LEVZAT SHEHU
NEFISE MAHMUT MUCLLARI
FATMIR FAZLLI MUCLLARI
FADIL FAZLLI MUCLLARI
FERIDON FAZLLI MUCLLARI
MYZAFER FAZLLI MUCLLARI
FATBARDHA FAZLLI MUCLLARI
ELMAS FAZLLI MUCLLARI
MILIANA FAZLLI MUCLLARI
FIORENTINA NDREK DEDA
MYNYRE JAKUP BAKO
ILIRJANA MUHAMET PREKA
NAXHI MUHAMET BAKO
ANTONETA PASHKO BOZDO
NIKOLINA PASHKO KOVACI
KRISTINA PASHKO GAJTANI
ENGJELL QAZIM KUCA
VIOLETA ZOTO KARAJ
LEONORA NASKA
KOZETA LILI NASKA
ADRIAN LILI NASKA
AISA NASKA
MUKADES NEXHIP KUQI
ALMA SKENDER KUQI
ERMIRA SKENDER KUQI
MIMOZA SKENDER KUQI
LUCETA NDOJA
NIKOLIN NDOC NDOJA
AIDA NDOC NDOJA
ROZINE GJOKE PAVACI
MIKEL NIKE PAVACI
MALIQ GERMIZI
ADRIATIK ALI KELLO
EGLANTINA ALI ZEKA
SABIKO ALI SULA
LUMTURI SHATE ALIRAJ
VASILIQI JORGO LABOVITIADHI
JOANA JORGO LABOVITIADHI
ANTIGONI JORGO LABOVITIADHI
MARIA JORGO LABOVITIADHI
ELFRIDA ADEM MUJKA
LILJANA ADEM MUJKA
LUMTURI ADEM MUJKA
XHELAL ADEM MUJKA
HAXHIRE ZEQIR BATHORJA
DASHAMIR SEIT BATHORJA
IKE SEIT XHEPA
LUAN SEIT BATHORJA
MEHMET SEIT BATHORJA
PETRIT SEIT BATHORJA
QAMILE SEIT GJOKMELI
SAMIT SEIT BATHORJA
SHERIFE SEIT BEGU
SULEJMAN SEIT BATHORJA
TELHA SEIT BATHORJA
VJOLLCA SEIT BATHORJA
HYZO TELHA PULA
TAHIR TELHA PULA
ZOJE HASAN XHETANI
PETRIT SULEJMAN XHETANI
LIRIE SULEJMAN HETA
ISMAIL SULEJMAN XHETANI
LUAN SULEJMAN XHETANI
SHPRESA SULEJMAN MANUKA
BASHKIM SULEJMAN XHETANI
RAFMIJE MITHAT CERRAGA
VALDETE IBRAHIM ULLORJA
HAMIDE IBRAHIM BARDHI
BRUNILDA IBRAHIM KAMANI
SELMAN IBRAHIM CERRAGA
VALBONA IBRAHIM MURXHINI
DRITA XHAFERR BICAKU
MUHARREM(Vasil) XHAFERR KACA
AVNI(NIKO) XHAFERR KACA
BUJAR XHAFERR KACA
RAHMAN(Jani) XHAFERR KACA
OSMAN(Thanas) XHAFERR KACA
BASHKIM XHAFERR KACA
MARJANA XHAFERR CANI
ASTRIT(Armando) XHAFERR KACA
LULE MINIR GRACARI
MIMOZA FATMIR GRACARI
IBRAHIM FATMIR GRACARI
ESAT HAMIT PELLUMBI
HYSNIJE HAMIT PELLUMBI
ISMET HAMIT PELLUMBI
VILSON HAMIT PELLUMBI
XHEMAL HAMIT PELLUMBI
HAVA AHMET RUKIJE
XHARIJE DAN SPAHIU
BILBIL ISMAIL SPAHIU
LILIHANE ISMAIL NDREU
ALFRED ISMAIL SPAHIU
MAKBULE HALIT IBERSHIMI
FLORESHA HALIT GJEVORI
REFETE FIKO ALITE
IKBALE FIKO KOKOSHI
ROBERT VANGJEL BRISKU
KOSTIKA VANGJEL BRISKU
DUSHKO MEHMET VACI
TOMCE MEHMET VACI
VARDAR SHEFKI TERSHANA
SHPETIM SHEFKI TERSHANA
SAZAN SHEFKI TERSHANA
BEXHET SHEFKI TERSHANA
KUJTIM SHEFKI TERSHANA
LUTFIJE BAJRAM OMARI
SATBERE SHAQIR HOTI
HASIJE SHAQIR KAJA
SAIME SHAQIR RECI
XHEVO QAZO QORRI
GEZIM HEKURAN QORRI
LAVDOSH HEKURAN QORRI
KUJTIM HEKURAN QORRI
LAURETA RIFAT UKAJ
BILBIL RIFAT CAMI
DITURIE RIFAT HYSENBEGASI
ZADE ASLLAN PEPA
IXHLALE HEKURAN NURJA
ARDIAN HEKURAN PEPA
ZENEPE FEIM DUSHKU
DITURIE DERVISH MUCI
ISMAIL DERVISH DUSHKU
MALIQ DERVISH DUSHKU
MEVLUDIJE DERVISH KORITARI
FATIME SHERIF TABAKU
VEJZE SHERIF URUCI
SHEFIKAT SHERIF QOSJA
TONIN TOM KURTI
KARMELINA TOM KURTI
NIKOLIN TOM KURTI
DED GJELOSH PROBANAJ
AGE GJELOSH RRUSHAJ
PRELE GJELOSH PROBANAJ
DONIKA ZINI DERVISHI
BESA FAIK KASO
JONUS FAIK DERVISHI
SAIMIR FAIK DERVISHI
MERGIM NEVRUZ KELLO
IDAJET NEVRUZ KELLO
SHPRESA NEVRUZ BEJLERI
SHKELQIM NEVRUZ KELLO
FATMIR NEVRUZ KELLO
TEUTA NEVRUZ BARAKINI
MEHMET DAJLAN LLAZI
XHEMILE DAJLAN SKENDERASI
SHQIPERIJE DAJLAN CAUSHI
AMET NAZAR MEMO
BURBUQE NAZAR MAXHARI
DASHURIJE NAZAR HAJRULLA
IDAHET NAZAR MEMO
KUDRET NAZAR MEMO
NEVREZ NAZAR KAPUSHI
NEXHMIJE NAZAR MALELLI
GJELA NIKOLL PRENGA
KOL NDUE PRENGA
GJELE NDUE MARKU
MRIKE NDUE MARKU
HAVE HAS DOMI
DAN SHEMSI DOMI
ABAZ SHEMSI DOMI
BUJAR SHEMSI DOMI
ANDREA SHEMSI DOMI
XHELAL SHEMSI DOMI
RAZIKO MESIT ISUFAJ
SALI AHMET ISUFAJ
LUAN AHMET ISUFAJ
PELLUMB AHMET ISUFAJ
ALPER AHMET ISUFAJ
LAVDOSH AHMET ISUFAJ
FATBARDHA AHMET AGAJ
GJYLE HAXHI TABAKU
IBRAHIM HAXHI CULLHAJ
IZET HAXHI CULLHAJ
JAHO HAXHI CULLHAJ
QANI HAXHI CULLHAJ
TUSHE HAXHI BULLARI
JANULLA THEODORAQ SHOLLA
DHIONIS THEODORAQ DHIMA
SOTIRAQ THEODORAQ DHIMO
GJELINE NIKOLL MALOCAJ
SHAQE NIKOLL HAXHIA
TOM NIKOLL BZHETAJ
NIKOLLA TUSHI BASHO
PETRAQ TUSHI BASHO
KOSTANDINA TUSHI BETA
LEFTERIA TUSHI KRISTAQI
LENA TUSHI SQILLO
KRISTAQ PETRAQ BASHO
ZHANETA GORI GOXHABASHI
ALKET NIKO GOXHABASHI
LEDIA NIKO GOXHABASHI
LIRI KOCI DEMI
ORJOLA HAMIT DEMI
STELA HAMIT RRAPAJ
EVGJENIE PETRIKA GEGPRIFTI
GURIT PETRIKA BURNAZI
LIRIE PETRIKA KUJTIMI
PASE PETRIKA JANAQ
ROZA HILE FUSHHAXHIA
TONE LUK MAZREKU
LEC LUK FUSHHAXHIA
DRANDE LUK FUSHHAXHIA
VLASH LUK FUSHHAXHIA
VIDA LUK VASA
LENE ALI MALVATAJ
VITOR MARK MALVATAJ
NDOC MARK MALVATAJ
JAK MARK MALVATAJ
SOKOL MARK MALVATAJ
ZOJE MARK UKCENAJ
AGRON MARK MALVATAJ
VLASH MARK MALVATAJ
ISLAM ABDULLAH BUSHAJ
ISUF ABDULLAH BUSHAJ
NURIJE ABDULLAH DRAGOCI
LAJE ABDULLAH HASAJ
KALIOPI MARK GJIKA
ULJANA VANGJEL DHIMITRI
SOTIRAQ VANGJEL GJIKA
RUDINA VANGJEL SHAMKU
BEDRIE SADIK SHEHI
MONIKA FAIK SHEHI
MARSELA FAIK SHEHI
FATBARDHA ISUF LEKAJ
EDMOND ZEF LEKAJ
LEON ZEF LEKAJ
ALBERTA ZEF KEPI
SOKOL ZEF LEKAJ
DIANA ZEF LEKAJ
PRAKSIDHE ARGJIR PRIFTI
IRENA KOCO CAKU
LEFTER KOCO PRIFTI
RAIMONDA JANAQ CACI
ALBERT JANAQ TOLKA
NADIRE ABDULLAIT CITOZI
FREDI TOMORR CITOZI
ELTON TOMORR CITOZI
DHURATA TOMORR PUPRRIQI
PRANDVERA TOMORR MUCA
YMLI ISUF JAZXHI
IKBAL ISUF LIMKA
PETRIT ISUF JAZXHI
PELLUMB ISUF JAZXHI
DONIKA ISUF SINO
PERPARIM ISUF JAZXHI
VJOLLCA ISUF BORRI
BESIM ISUF JAZXHI
PRANVERA HAMID DANI
AGIM XHELAL DANI
MANJOLA XHELAL DANI
RUSTEM XHEMAL SYZIU
DRITAN VEDAT BUZI
SVETLANA ALEKSANDER CANGOJA
NAXHIJE SHABAN BORICI
IXHLAL RUZHDI NURJA
FATIME REXHEP BUCPAPAJ
AVDI MUHARREM BUCPAPAJ
SKENDER MUHARREM BUCPAPAJ
ISA MUHARREM BUCPAPAJ
AGRON AHMET MEZINI
AGIM AHMET MEZINI
LEJLA AHMET SUBASHI
TOMORR AHMET MEZINI
ERMIRA AHMET MEZINI
MERITA AHMET MEZINI
VEXHIJE SHAHIN PASHO
MANUSHAQE XHEVAIR PYSQYLI
MARIA XHEVAIR SPAHO
LEJMONE XHEVAIR SOXHUKU
ZAIR XHEVAIR PASHO
NEKI XHEVAIR PASHO
BEHIJE XHEVAIR MEKA
LUMTURI ALI HOXHA
HILMI ALI GUGASHI
DHURATA ALI LLAPAJ
SEMIHA ALI GUGASHI(NDROQI)
XHEVAIRE MUHAMET XHAFAJ
FIQERETE NAZIF KAPLLANAJ
MEXHDIJE NAZIF MURRIZI
KIMET NAZIF XHAFAJ
MINEKO NAZIF KUSHOVA
BASHKIM NAZIF XHAFAJ

Për t’u bërë pjesë e grupit të "Shekulli"
mjafton të klikoni: Join our FB Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet.

KOMUNITETI SHEKULLI ONLINE: https://www.facebook.com/groups/1381242728701899/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ju duket i drejtë vendimi i qeverisë që e cilëson vrasjen e Klodian Rashës si aksidentale dhe i jep 8 pensione sociale familjes?

Loading ... Loading ...

Keni dy punë? Kujdes, filloni e ruani para, tatimi mbi pagat do t’ju rritet ndjeshëm, të paktën 400 euro më shumë në vit

Keni dy punë? Kujdes, filloni e ruani para, tatimi mbi pagat do t’ju rritet ndjeshëm, të paktën 400 euro më shumë në vit

Publikuar më 02.01.2021
Nëse gjatë vitit 2020, keni pasur dy punë, pavarësisht shumë...

Nëse gjatë vitit 2020, keni pasur dy punë, pavarësisht shumës që jeni paguar në secilën prej tyre, duhet të hiqni para mënjanë çdo muaj, në mënyrë që të mos ju rëndojë kur të duhet të paguani tatimin shtesë deri në fund të prillit 2021. Këtë formë kursimi do të duhet ta bëni tashmë çdo muaj […]

Lexo më shumë

Ulja e pragut dhe heqja e TVSH: Të gjitha ndryshimet fiskale që hynë në fuqi këtë vit

Ulja e pragut dhe heqja e TVSH: Të gjitha ndryshimet fiskale që hynë në fuqi këtë vit

Publikuar më 01.01.2021
Për herë të parë në 2021 nuk është miratuar një paketë e plo...

Për herë të parë në 2021 nuk është miratuar një paketë e plotë fiskale siç ka ndodhur vitet e kaluar, për shkak të situatës së krijuar në vend nga pandemia. Megjithatë, ndryshimet ligjore që hynë në fuqi nga 1 janari 2021 nuk kanë munguar, duke filluar nga rritja e pagës minimale e maksimale, bërja zero […]

Lexo më shumë

Zëri i Amerikës: Ekonomia shqiptare pëson rënie edhe në tremujorin e tretë

Zëri i Amerikës: Ekonomia shqiptare pëson rënie edhe në tremujorin e tretë

Publikuar më 24.12.2020
Shqipëria regjistroi tremujorin e tretë radhazi me një rritj...

Shqipëria regjistroi tremujorin e tretë radhazi me një rritje ekonomike negative, ndikuar nga pandemia e COIVID 19 Të dhënat zyrtare të publikuara sot nga Instituti i Statistikave tregojnë se në tremujorin e tretë ekonomia e vendit ra me 3.47 përqind, kundrejt të njëjtës periudhë të një viti më parë. Në tremujorin e dytë ishte regjistruar […]

Lexo më shumë

Fitimet marramendëse të koncesionarit të Rinasit, si u rritën brenda një dekade (TABELAT)

Fitimet marramendëse të koncesionarit të Rinasit, si u rritën brenda një dekade (TABELAT)

Publikuar më 20.12.2020
Koncesionari i aeroportit të Rinasit ka shënuar një rritje t...

Koncesionari i aeroportit të Rinasit ka shënuar një rritje të fuqishme të xhiros vjetore dhe të fitimit para tatimit në 10 vitet e fundit. Sipas të dhënave të publikuara nga opencorporates.al, nga viti 2009 dheri në vitin 2019, koncesioni i aeroportit të vetëm të Shqipërisë që kontrollohet nga kompania “REAL FORTRESS PRIVATE LIMITED” me seli […]

Lexo më shumë

Shpërblimi në fundvit, 50 mijë lekë të vjetra për çdo pensionistë

Shpërblimi në fundvit, 50 mijë lekë të vjetra për çdo pensionistë

Publikuar më 15.12.2020
Në një konferencë me gazetarët kryeministri Rama lajmëroi se...

Në një konferencë me gazetarët kryeministri Rama lajmëroi se është akorduar një fond prej 34 milion dollar shpërblim për pensionistët. Çdo pensionistë do të shpërblehet me 50 mijë lekë të vjetra këtë fundvit.  “Po përgatisim aktin normativ. Dhe pavarësisht pengesave ne do të vendosim 34 milion dollar tani për pensionistët. Nuk do heqim asnjë qindarkë […]

Lexo më shumë

Publikohet raporti i FMN-së: Shqipëria, ndihmën më të ulët për qytetarët dhe bizneset

Publikohet raporti i FMN-së: Shqipëria, ndihmën më të ulët për qytetarët dhe bizneset

Publikuar më 30.11.2020
Fondi Monetar Ndërkombëtar ka publikuar sot raportin për Shq...

Fondi Monetar Ndërkombëtar ka publikuar sot raportin për Shqipërinë, të parë nën ndikimin e tërmetit të një viti më parë dhe të pandemisë së COVID-19. Sipas FMN, Covid ndikoi negativisht në ekonominë e Shqipërisë dhe se Shqipëria pati ndihmën më të ulët për qytetarët dhe për bizneset. Po kështu FMN thotë se paketa ekonomike ishte […]

Lexo më shumë

OBSH: 8 % e familjeve në Shqipëri ranë në varfëri nga shpenzimet e larta për shëndetin

OBSH: 8 % e familjeve në Shqipëri ranë në varfëri nga shpenzimet e larta për shëndetin

Publikuar më 10.11.2020
Një analizë e re e Organizatës Botërore të Shëndetësisë për ...

Një analizë e re e Organizatës Botërore të Shëndetësisë për Shqipërinë zbulon se pagesat nga xhepi për shëndetin janë një burim kryesor i vështirësive financiare për njerëzit në Shqipëri. Rreth 8% e familjeve janë futur në varfëri ose varfërohen më tej pasi paguajnë nga xhepi për shërbime shëndetësore dhe 12% e familjeve përjetojnë shpenzime katastrofike […]

Lexo më shumë

Raporti i KLSH-së: Aq shumë është shkelur ligji i buxhetit, saqë do të ishin paguar 65 mln euro lekë gjoba më 2019

Raporti i KLSH-së: Aq shumë është shkelur ligji i buxhetit, saqë do të ishin paguar 65 mln euro lekë gjoba më 2019

Publikuar më 06.11.2020
Nëse do të ishin aplikuar gjoba aq herë sa nuk është respekt...

Nëse do të ishin aplikuar gjoba aq herë sa nuk është respektuar ligji i buxhetit do të ishin arkëtuar 8 miliardë lekë ose 65 milionë euro në arkën e shtetit, përllogarit Kontrolli i Lartë i Shtetit (KLSH). Vala e shkeljeve është aq e madhe sa, përfshin të gjitha njësitë publik publike të cilat faturojnë dhe […]

Lexo më shumë