Fotot më të bukura dhe më qesharake të kafshëve (Foto)

Foto 1 nga 16 Pas Para

“Cater’s News Agency” ka publikuar fotot më të bukura të kafshëve për vitin 2018.

Fotot janë përzgjedhur duke nisur që nga Afrika e deri në Polin e Veriut, për të sjellë te publiku pamjet më spektakolare dhe kafshët më të veçanta të planetit.

Shijojini në fotogalerinë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet