Zheji në 360grade: Protesta e artistëve…

Revolta e artistëve…

Çfarë do të ndodhë me Teatrin Kombëtar?
Pse Robert Ndrenika thotë se “Turbina” është sallë për manifestime politike dhe jo për Teatër?
Pse kemi pak teatro dhe shumë burgje në Shqipëri?
A vazhdon lufta e klasave dhe ndasitë partiake edhe në Art?
A është përcaktuese tesera e partisë për karrierë edhe në art e kulturë?
Pse e fitoi Sanremon Ermal Meta?
Cila do të ishte e ardhmja e tij në Shqipëri?

1. Bujar Asqeriu – aktor
2. Hervin Çuli – drejtor i Teatrit
3. Neritan Liçaj – aktor
4. Ema Andrea – aktore, pedagoge
5. Kastriot Çipi – regjizor
6. Valbona Shujaku zv/ministre e kulturës

 

Të tjera

Abissnet