Zgjidhja për monitorimin e urave (VIDEO)

Kompania “AT&T” ka zbuluar një zgjidhje për monitorimin e urave të mëdha.

Monitorimi mundësohet nga sistemi i sensorëve dhe kamerave, të cilat duhet të vihen në secilën urë.

San Diego do të jetë vendi i parë ku do të nisë aplikimi.

Të tjera

Abissnet