Zgjidhet Komisioni i Mandateve në FSHF, Duka: T’i jepet fjala Finos dhe Halës

Në punimet e Asamblesë Zgjedhore të FSHF-së është zgjedhur Komisioni i Verifikimeve të Mandateve, që vijon si më poshtë:

1-Refik Halili

2-Ardjan Takaj

3-Ismet Saliaj

4-Vladimir Ajazaj

5-Fehmi Mziu

Komisioni i numërimit:

Jualiana Çotaj
Kastriot Gurra
Iljaz Haxhia

Ndërkaq u caktuan 15 minuta pushim. Duka propozoi që para fillimit të votimit t’i jepet fjala rivalëve të tij Fino dhe Hala.

Futbolli shqiptar zgjedh sot në Durrës kreun e ri të FSHF-së. Zgjedhjet po monitorohen nga përfaqësues të FIFA-s dhe UEFA-s.

 

 

Të tjera

Abissnet