Zbulohet vendi ku meshkujt tradhtojnë më shumë

Sipas një ankete nga sajti IlicitEncounters.com, dasmat janë vendi ku vajzat nuk duhet t’i lënë të dashurit vetëm, sepse aty është shansi më i madh që ata të tradhtojnë.

Mesa duket dasmat rrisin dëshirën për marrëdhënie intime dhe djemtë e “shfrytëzojnë rastin”.

Sipas ksaj ankete 32 për qind e meshkujve do të tradhtonin bashkëshortet, të dashurën ose të fejuarën nëse shkojnë të pa shoqëruar në kurorëzim.

Të tjera

Abissnet