WhatsApp, rekord: 75 miliard mesazhe të dërguara në një ditë

Publikuar më 08. 01. 2018 nga Jola Alimemaj

WhatsApp, një prej shërbimeve më popullore në botë të komunikimit, arriti një rekord të ri mbrëmjen e Vitit të Ri.

Më shumë se 75 miliardë mesazhe janë dërguar nga përdoruesit e saj.

Rekordi i ri shënon numrin më të lartë të mesazheve të dërguar në një ditë në historinë e aplikacionit.

Nga 75 miliardë mesazhe të dërguara, 13 miliardë janë fotografi dhe 5 miliardë video.