WhatsAp mund të kthejë mesazhet e fshira

Publikuar më 22. 01. 2018 nga Jola Alimemaj

Ekziston një aplikacion i quajtur WhatsRemoved i cili zbulon dhe ruan mesazhet e fshira dhe skedarët, qofshin ato audio, video apo foto.

Për të përdorur këtë aplikacion ai duhet të shkarkohet në fillim.

Është i vlefshëm vetëm për sistemin android, ndërsa përdoruesit e Apple duhet të presin.