Vuri bombë dhe plagosi 30 vetë në Londër, del në gjyq adoleshenti

Publikuar më 13. 10. 2017 nga Dionis Xhafa

Një adoleshent, i cili u shpërngul në Britaninë e Madhe pasi prindërit e tij janë vrarë në Irak do të dalë në gjyq në muajin mars.

Ai akuzohet se gjatë muajit shtator ka shkaktuar një sulm me bombë. Ai kishte vënë një bombë në një stacion tren, shkruan “Reuters”. Bomba nuk kishte shpërthyer plotësisht, por se ka plagosur 30 persona, kryesisht pasagjerë.

/D.Xh/