Viti i Skënderbeut, dalin dokumentet e reja shtetërore (FOTO)

Foto 1 nga 5 Pas Para

Këshilli i Lartë i Arkivave ka miratuar modelet e dokumenteve të reja administrative që do të përdoren gjatë vitit 2018. Këto modele vijnë në zbatim të vendimit të Komisionit Shtetëror për Vitin Mbarëkombëtar të Gjergj Kastriot Skënderbeut
Këto dokumente do të jenë të zbatueshme nga e gjithë administrata shqiptare. Logoja dhe përmasat e saj janë miratuar nga Komisioni Shtetëror me vendimin nr.2, ndërkohë që KLA e ka integruar në dokumentet administrative për vitin 2018.
Shihni galerinë se si do të jenë dokumentet zyrtare për vitin që vjen.

Të tjera

Abissnet