Viti i ri po vjen, ja si ta mbështillni dhuratën si një profesionist (VIDEO)

Ndërkohë që jemi në vigjilje të Vitit të Ri, atmosferës festive nuk mund t’i mungojnë pjesa më e bukur, dhuratat.

Natyrisht, kur dikush i bën dikujt dhuratë dëshiron që ajo të jetë së pari me vlerë simbolike për personit që i dhurohet, por edhe estetikisht e bukur.

Kjo pasi gjëja e parë e dukshme e një dhurate është pikërisht mbështjellësja e saj. Mbështjella e një dhurate mund të duket si gjëja më e thjeshtë, por sigurisht ka teknikën e saj.

Kjo video do t’u ndihmojë të mësoni se si të mbështillni sa më thjesht dhe bukur një dhuratë në kushte shtëpie.

Të tjera

Lavdi sportit!

Nga Enver Robelli Në çdo Kampionat Botëror të futbollit është mirë të lexohet libri “Lavdërimi i sportit” i profesorit Hans…

Abissnet