Papagalli pyet pronaren: “Vërtet”?
Publikoi Jola Alimemaj | 11 Prill 2017, 16:36
Ky papagall qëndron mbi aparatin e pronares së tij. Ajo i thotë mos ta prekë sepse është i shtrenjtë dhe ai e pyet- “me të vërtetë”?
Videot e fundit