Edhe gatimi është art më vete
Publikoi Jola Alimemaj | 03 Prill 2017, 13:56
Kur pasioni për gatimin dhe talenti për pikturën bëhen bashkë, mund të krijohen surpriza të tilla estetike dhe të shijshme. Tek e fundit, edhe gatimi është një lloj arti...
Videot e fundit