Koço Kokëdhima në "News 24"
Publikoi Jola Alimemaj | 01 Prill 2017, 12:55
Themeluesi dhe drejtuesi i lëvizjes ZGJIDHJA, Koço Kokëdhima në intervistë në “News 24”
Videot e fundit