Kokëdhima bashkëbisedon me studentët e UET-së
Publikoi Eno Shkëmbi | 29 Mars 2017, 19:15
Drejtuesi i lëvizjes “Zgjidhja” brenda PS, Koço Kokëdhima bashkëbisedoi me studentët dhe pedagogët e UET-së, në debatin me temë "Reformizmi vs Populizmi"
Videot e fundit