Kur dashuria thyen rregullin
Publikoi Jola Alimemaj | 16 Mars 2017, 12:39
3-vjeçari Connor Waldvogel sapo pa nënë e tij në rreshtin e ushtarëve, kalon shiritin rrethues dhe shkon me vrap ta përqafojë.
Videot e fundit