Kur talenti dhe durimi bëhen bashkë...
Publikoi Jola Alimemaj | 09 Mars 2017, 17:19
Kur ke talent, durim dhe shumë, shumë kohë në dispozicion, arrin të krijosh kryevepra të tilla.
Videot e fundit