Zgjuarsia dhe talenti i këtij papagalli do t'ju lënë pa fjalë
Publikoi Jola Alimemaj | 07 Mars 2017, 16:56
Papagalli njihet si një ndër krijesat më të zgjuara mes kafshëve. Por personazhi në këtë video i përket një kategorie tjetër. Mahnituni nga inteligjenca dhe talenti i tij.
Videot e fundit