Ka lindur pa krahë, por shikoni çfarë bën...
Publikoi Jola Alimemaj | 03 Shkurt 2017, 13:48
Personi në video nuk ka krahë dhe kështu ai përdor këmbët për të krijuar makina-lodër
Videot e fundit