Ja çfarë i bëri balerinës, sportisti i nevrikosur pas humbjes
Publikoi Jola Alimemaj | 09 Dhjetor 2016, 13:20
Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një ndeshje të arteve marciale. Një sportist pas humbjes nervozohet dhe qëllon me grusht balerinën e ndodhur aty pranë tij.
Videot e fundit