Peshqit robotë që do të zëvendësojnë ata të akuariumit
Publikoi Jola Alimemaj | 11 Nëntor 2016, 10:53
Janë të pajisur me drita LED dhe lëvizin me bateri. Këta janë peshqit-robotë që do të ndihmojnë pronarët e akuariumeve, që të mos lodhen më me pastrimin, ndërrimin e ujit dhe ushqimin e përditshëm të peshkut.
Videot e fundit