Vetitë kurative të koprës

Kopra është një bimë shumë e hershme. Lulet e saj të vogla të verdha shfaqen gjithnjë në periudhën e verës të cilat mblidhen thahen dhe kanë një aromë të fortë se ato të gjetheve.

Veç shijes mjaft të mirë që jep në gatime, ndikon mjaft edhe në përmirësimin e shëndetit.

Rezultate të shkëlqyera ka dhënë në shkrirjen e gurëve në veshka.

Ndikon, gjithashtu në uljen e kolesterolit.

Foshnjave të porsalindura iu jepet për lehtësimin e dhimbjeve të barkut në muajt e parë të jetës, në formë çaji.

Kopra është e pasur me hekur dhe aminoacide që ndihmojnë me trajtimin e anemisë.

Të tjera

VERTIGO

Gazetarja dhe kritikja e artit Elsa Demo bën një rrugëtim në skenën e re të ArTurbinës duke e krahasuar me…

Abissnet