Veshjet më të këqija në SAG Awards 2018, sipas “The Sun” (FOTO)

Publikuar më 22. 01. 2018 nga Jola Alimemaj

Mbrëmë u mbajt edicioni i 24-të i eventit të njohur amerikan SAG AWARDS.

Gjatë mbrëmjes u ndahnë çmimet për arritjet më të mira në film dhe televizion.

“THE SUN” sot ka klasifikuar edhe veshjet më të këqija të këtij edicioni.

Midis aktorëve mund të shihni edhe Kate Hudson.