Vendimi i ATP/ Kompensimi i pronave, ndahen 480 milionë lekë për 150 pronarë (Emrat)

Agjencia e Trajtimit të Pronave ka publikuar listën e pronarëve që do të kompensohen, pas lëvrimit të fondit për këtë vit buxhetor. Në total janë 148 subjekte që do të përfitojnë sipas shqyrtimit, këstin 2,3,4 dhe 5. Bëhet fjalë për pronarë që kanë kërkuar të kompensim të shpejtë, përmes kërkesës së veçantë gjatë viteve 2016-2019.

Agjencia e Trajtimit të Pronave njofton se, në fillim të vitit buxhetor 2020, ka përfunduar procedurat për lëvrimin e këstit të radhës për 148 vendime të subjekteve të shpronësuara, që kanë përfituar kompensim financiar me kërkesë të veçantë gjatë viteve 2016-2019, nga të cilët për 1 vendim subjekti përfiton këstin e pestë, për 6 vendime subjektet përfitojnë këstin e katërt, për 61 vendime subjektet përfitojnë këstin e tretë dhe për 80 vendime subjektet përfitojnë këstin e dytë.

Vlera totale e fondit, të vënë në dispozicion nga Buxheti i Shtetit, që do të lëvrohet menjëherë në fillim të vitit buxhetor 2020, si këst i radhës për 148 vendimet e subjekteve përfitues, është 481 milionë lekë.

LISTA E SUBJEKTEVE QË PËRFITOJNË NË VITIN 2020 KËSTIN E RADHËS (KËSTIN V, IV, III DHE II) NGA KOMPENSIMI FINANCIAR ME KËRKESË TË VEÇANTË
LISTA E SUBJEKTEVE QË PËRFITOJNË KËSTIN V NGA KOMPENSIMI FINANCIAR ME KËRKESË TË VEÇANTË PËR VITIN 2020
NR.RENDOR PËRFAQËSUESI ME PROKURË QARKU
EMËR MBIEMËR
1 LLESH ARAPI LEZHË
LISTA E SUBJEKTEVE QË PËRFITOJNË NË VITIN 2020 KËSTIN IV NGA KOMPENSIMI FINANCIAR ME KËRKESË TË VEÇANTË
1 ASTRIT MERKURI GJIROKASTER
2 FLORIKA REXHEPI FIER
3 ET’HEM RRAKLLI TIRANE
4 ET’HEM RRAKLLI TIRANE
5 ET’HEM RRAKLLI TIRANE
6 JITKA TAPIJA DURRES
LISTA E SUBJEKTEVE QË PËRFITOJNË NË VITIN 2020 KËSTIN III NGA KOMPENSIMI FINANCIAR ME KËRKESË TË VEÇANTË
1 RAMAZAN SARAÇI DIBER
2 DAVID STERMASI TIRANE
3 FATMIR SINANI TIRANE
4 BASTRI KANANI FIER
5 ALDI TOPÇIU TIRANE
6 MIRELA NDREKO FIER
7 SKENDER GJYLBEGAJ TIRANE
8 GANI DEDJA TIRANE
9 DHIMITER MICI TIRANE
10 ISMAIL AVORIÇANI TIRANE
11 EVA TUNDO TIRANE
12 MIRELA NDREKO FIER
13 SHABAN HANIA VLORE
14 GANI DEDJA TIRANE
15 ARLIND HAXHIU VLORE
16 RUBIJE TOMORRI FIER
17 NEXHMI BLACERI KORÇE
18 LILJANA MATO KORÇE
19 GENTIAN NEBIAJ TIRANE
20 FIRUZE ARAPI ELBASAN
21 BASHKIM GRUBLLESHI TIRANE
22 MERITA KARAPICI TIRANE
23 FATBARDHA BARO FIER
24 MERITA KARAPICI TIRANE
25 MAJLINDA VRESHTAZI VLORE
26 HILDA BASHA TIRANE
27 HILDA BASHA TIRANE
28 HILDA BASHA TIRANE
29 HILDA BASHA TIRANE
30 HILDA BASHA TIRANE
31 HILDA BASHA TIRANE
32 HILDA BASHA TIRANE
33 HILDA BASHA TIRANE
34 HILDA BASHA TIRANE
35 HILDA BASHA TIRANE
36 HILDA BASHA TIRANE
37 BARDHYL BILIBASHI TIRANË
38 HAMDI MALAJ TIRANË
39 NERIMAN BEQAJ TIRANË
40 HILDA BASHA TIRANË
41 SILI TAVANXHIU FIER
42 JOLLANDA RUCI FIER
43 HILDA BASHA TIRANË
44 SEJDEFE HALLUNI SHKODËR
45 ERVIN DELIALLISI TIRANË
46 ERVIN DELIALLISI TIRANË
47 ENES SOKOLI SHKODËR
48 EDMOND DYLQE TIRANË
49 ARMAND BOÇI TIRANË
50 PRANVERA SHEHU FIER
51 MEHMET BYLYKBASHI TIRANE
52 SOKOL SHALA TIRANE
53 ANASTAS ARALLAMBI DURRES
54 FATMIRA TOSKA TIRANE
55 BRUNILDA SHIROKA TIRANE
56 FITNET BILALI SHKODER
57 ATNAN SIMIXHI TIRANE
58 MIRJAM PEÇI TIRANE
59 ROZETA PLASARI TIRANE
60 AGIM KRAJA SHKODER
61 FATMIRE POJANI TIRANE
LISTA E SUBJEKTEVE QË PËRFITOJNË NË VITIN 2020 KËSTIN II NGA KOMPENSIMI FINANCIAR ME KËRKESË TË VEÇANTË
1 VASJANA TONA TIRANE
2 MIRANDA NOSI TIRANE
3 XHILDA NUSHI FIER
4 FATMIR ASLLANI TIRANE
5 JORGO TALO VLORE
6 SHAQIR BABRAMA TIRANE
7 ESMA ÇALI TIRANE
8 VALENTINA ALANAJ TIRANE
9 DITIKA QATIPI TIRANE
10 FERIT MEBELLI FIER
11 FIER
12 HEKTOR BREGASI TIRANE
13 SAIMIR PENGILI TIRANE
14 BARDHUL QAFLESHI ELBASAN
15 ASPRI DISHA TIRANE
16 MYZEJEN ZELA TIRANE
17 EMILJAN MUSTAFA TIRANE
18 REXHEP KACA SHKODER
19 NEKI SAJA DURRËS
20 MENTOR ZYBERI DIBER
21 SOTIRAQ NUSHI FIER
22 BUJAR HAZIZAJ FIER
23 HAKI TOMANI TIRANE
24 THANAS LEKA VLORE
25 KOÇI STRONI FIER
26 MIMOZA GJIKA GJIROKASTER
27 NICA KONDULI ELBASAN
28 KOZMA PETO FIER
29 ISMAIL AVORIÇANI TIRANE
30 NESTOR KOTTE TIRANE
31 RUDINA GËRDECI TIRANE
32 PRANVERA KETA TIRANE
33 MEHDI STËRMASI TIRANE
34 IRENA NGUCAJ VLORE
35 KYDRETE FTONI SHKODER
36 LUAN STURÇE TIRANE
37 TRËNDELINA QERIMI GJIROKASTER
38 SHKENDIA LLAGAMI TIRANE
39 JORGJI NIKO FIER
40 DURIM KISHTA ELBASAN
41 AURORA BEHLULA TIRANE
42 GANI HYKA TIRANE
43 AGRON TROQE VLORE
44 KRISTINA MBRESHTANAKU FIER
45 MUHAMET VRIONI FIER
46 ELDA ZAIMI TIRANË
47 ETLEVA TRESKA TIRANË
48 INGRID DAJZMAILI TIRANË
49 SHADIJE ÇIRAKU TIRANE
50 SHEFIK HASANI TIRANË
51 ALEKSANDER MOISIU BERAT
52 IRENA LATIFAJ GJIROKASTËR
53 ZHANETA UKAJ TIRANË
54 ARTUR BEKA TIRANË
55 HOLSI KARÇINI FIER
56 ARTUR RUNA TIRANË
57 KLEA SPIRO KORÇË
58 VILMA DRITA TIRANË
59 HAVA HAJDËRDHI TIRANË
60 RITA NAKO FIER
61 LAVER SELMANAJ FIER
62 EDUART GJERMENI FIER
63 NAIDA PEPLEKAJ ELBASAN
64 ROLANDO KOLOVANI BERAT
65 YLVIJE ZAIMI DURRËS
66
67 YLLI BERBERI KORÇË
68 BLERINA TROQE TIRANË
70 MARIALIS ÇELO TIRANË
71 GERTI SELENICA TIRANË
72 ELISABETA MARKO TIRANË
73 TEUTA BOJDANI TIRANË
74 ARTAN OSMANI VLORË
75 BLEDAR AGALLIU TIRANË
76 DYLBERE GALANXHI TIRANË
77 BASHKIM HIBO KORÇË
78 QANI DISHNICA KORÇË
79 LULËZIM SHAHU KORÇË
80 PANDELI TROJA TIRANË

Për t’u bërë pjesë e grupit të "Shekulli"
mjafton të klikoni: Join our FB Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet.

KOMUNITETI SHEKULLI ONLINE: https://www.facebook.com/groups/1381242728701899/Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet