USB-ja më e fuqishme në botë

Çdo vit, kompanitë mundohen të “mbushin” me sa më shumë memorie në sa më pak hapësirë.

Fituesi i këtij viti është SanDisk, i cili paraqiti një miniaturë USB flash drive që ruan 1TB memorie.

SanDisk e realizoi atë me një flash shumë më të vogël, pak më të madh se një monedhë.

Çmimi potencial dhe data e nisjes për treg ende nuk është shpallur.

Supozohet të kushtojë rreth 500 dollarë.

Të tjera

Abissnet