Urat më të frikshme që mund t’ju kenë zënë sytë (FOTO)

Foto 1 nga 7 Pas Para

Këto janë urat më të frikshme në botë…

Disa janë të rrezikshme pasi janë të shkatërruara edhe pse janë ende funksionale.

Disa të tjera janë moderne por përsëri mjaft të rrezikshme pasi janë të vendosura në lartësi shumë të mëdha.

Shfletoni fotogalerinë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Leksioni i Studentëve

Nga Zef Bushati Përtej kryefjalës së këtyre ditëve “student” dhe përpjekjeve të kuptueshme për pronësimin politik të protestës, e cila…

Abissnet