Trump dhe Malania në meshën e Krishtlindjeve në kishën e “Palm Beach” (FOTO)

Publikuar më 25. 12. 2017 nga Xhentila Gjoshi

Presidenti Donald Trump ka marrë pjesë në meshën në vigjilje të Krishtlindjeve në kishën e Palm Beach, në Florida.
Trump dhe bashkëshortja, Melania, kanë mbërritur në mbrëmje në kishën e Bethesda-by-the-Sea ku janë martuar në 22 janar 2005.
Zonja e parë e Amerikës ka thënë së fundmi që vajtja në kishë në prag Krishtlindjesh është një traditë familjare.