“Trekëmbësh, tradhtarë, varje!”, qindra maqedonas kundër LSDM-së dhe shqiptarëve (VIDEO)

Të vetëquajtur si ”Vëllazëria kristiane” qindra protestues dje kanë dalë në protestë për të kundërshtuar ndryshimin e emrit të Maqedonisë.

“Trekëmbësh”, “Tradhtarë”, ”Varje”, ”Maqedoni antike” dhe shumë ofendime e mallkime për politikanë maqedonas dhe udhëheqës të LSDM-së.

Gjorge Ivanov pas refuzimit të pranimit të marrëveshjes nga protestuesit shihej si hero, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Edhe shqiptarët, si çdo ngjarje tjetër në Shkup, nuk mbetën pa u ofenduar. “Le të kuptojnë shqiptarët e mallkuar se emri nuk do të ndryshohet”, këndohej nga protestuesit.

Pas kësaj, mbrëmë ka pasur reagime në rrjetet sociale për të dënuar këto ofendime makabre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet