Tre mënyra si t’i shmangeni rrëzimit gjatë shtatzënisë

Periudha e shtatzënisë është e veçantë për gratë.

Në këtë kohë përveç kënaqësisë shpirtërore që gratë përjetojnë, ato duhet të rrisin kontrollet te gjinekologu por edhe të ndërmarrin disa masa që të mos e rrezikojnë pasardhësin.

Një nga gjërat që duhet pasur kujdes është rrëzimi.

Ka katër gjëra esenciale ndaj të cilave në periudhën nëntë mujashe duhet shtuar kujdesi, ato janë:

1. Largojini pengesat nëpër dyshemenë  e shtëpisë suaj.
2. Mbahuni kur ecni, si shkallëve dhe kini kujdes kur ecni nëpër terren të rrëshqitshme.
3. Keni shumë kujdes me mbathjet, madhësinë dhe formën e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet