Trajnerja më e bukur e tenisit “çmend” Instagramin (FOTO)

Publikuar më 30. 12. 2017 nga Xhentila Gjoshi

Ajo është aq e mirë në profesionin e saj sa që nuk mund të veçosh cilën goditje e ka më të fortë. Kur shumë tenistë i mundon lëndimi para ndonjë loje, trajnerja super seksi e tenisit Janna Kuzmina u rekomandon këshillat dhe njohuritë e veta.
Thuhet se ushtrimet janë gjeja kryesore në një sport, mirëpo Janna thotë se ka shumë rëndësi se me cilin trajner ushtroheni.