Tom Cruise rikthehet. A do të shkojë ai drejt një dashurie të re në “Top Gun: Maverick”?

Justin Marks shfaqet në një panel të Shoqatës së Kritikëve të Televizionit. U pyet për skenarin e Top Gun: Maverick.

Tom Cruise është rikthyer. Të gjithë e kujtojnë rolin e pilotit në vitit 1986 të drejtuar nga Tony Scott. Por, ç’të themi për Kelly McGillis? A do të kthehet si Charlie? Apo do të ketë interes për Top Gun 2?

Ne kemi pyetur nëse mund të ketë një rol për instruktorin astrofizik dhe civil Top Gun në vazhdim. Në fund të fundit, edhe nëse Maverick dhe Charlie nuk janë më së bashku, Charlie mund të jetë ende një instruktor veteran në Top Gun, apo jo?

Kohët kanë ndryshuar që nga viti 1986 dhe nuk është më aq e përshtatshme apo e pranueshme që heroi ynë të kalojë shpejt drejt një dashurie të re. Në fund të fundit, Cruise është 55 vjeç.

“Pa hyrë në detaje, kjo ishte diçka që ishte e rëndësishme për të gjithë, duke gjetur diçka të re”, tha Marks. “Unë mendoj se Jerry (producenti) do të më vrasë nëse i them ndonjë hollësi të veçantë.”

“Ja çfarë mund të them për atë që kam sjellë në të,” tha Marks.

“Unë e di që unë dua që ajo të jetë një histori për Maverick ku ne mund të shohim Maverick në mënyrën që ne duam që ai të jetë. Ndihem sikur kohët kanë ndryshuar në 30 vjet, por dëshira për atë lloj heroi mbetet ende e njëjtë. Kjo nuk do të thotë se ai është një karakter i përsosur. Kjo është interesantja”

Të tjera

Abissnet