×

Rr. Ismail Qemali, Pallati 18, Kati 1, 1001, Tiranë, Shqipëri
“Shekulli Group”

Tokat e zëna, nis aplikimi për ndarjen e 1.8 mln eurove

Procedurat për tërheqjen e parave. Kompensohet pronarët që u është zënë toka nga ndërtimet pa leje. Përfituesit në Tiranë, Shkodër, Berat Elbasan Durrës Vlorë Fier

Botohen në Fletoren Zyrtare emrat e 890 pronarëve, për të cilët u mor vendim kompensimi për tokat e zëna dhe shpërndarje certifikatash pronësie. Vendimi për kalimin e së drejtës së pronësisë në favor të subjekteve përfituese për parcelat ndërtimore të objekteve të legalizuara dhe kompensimin financiar të pronarëve të pasurive të paluajtshme, që preken prej tyre është marrë të mërkurën në mbledhjen e qeverisë. Fondi për kompensimin e pronarëve është rreth 211 milionë lekë. “Shekulli” publikon listën e pronarëve të rinj, atyre që marrin tapinë në bazë të VKM-së së bashku me sipërfaqet takuese si dhe listën e personave që u është zënë toka dhe kompensohen.

Vendimi

Vendimi i Këshillit të Ministrave përcakton se numri i parcelave ndërtimore, për të cilat miratohet kalimi i pronësisë sipas qarqeve, është për Qarkun Tiranë (drejtoritë vendore të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës Tiranë dhe Kavajë) 131 parcela, me sipërfaqe të përgjithshme 25 465 m2 dhe për Qarkun Shkodër  numri i parcelave ndërtimore është 29 me sipërfaqe të përgjithshme 9 189  m². Ndërkohë në Elbasan  numri i parcelave ndërtimore është 196, me sipërfaqe të përgjithshme 56 015 m² dhe në Durrës  marrin tapinë 23 parcela me sipërfaqe të përgjithshme 5 495 m².Për Qarkun Vlorë (drejtoritë vendore të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës Vlorë dhe Sarandë) numri i parcelave ndërtimore është 43, me sipërfaqe të përgjithshme 18 362 m² dhe për Qarkun Fier (drejtoritë vendore të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës Fier dhe Lushnjë) numri i parcelave ndërtimore është 25, me sipërfaqe të përgjithshme 7 053 m². Për Qarkun Lezhë numri i parcelave ndërtimore që marrin tapinë  është 15  dhe për Qarkun Kukës  numri i parcelave ndërtimore është 4.

Kompensimi

Vendimi përcakton se sipërfaqja e përgjithshme që kompensohet është 41 mijë e 86 metra katrorë dhe vlera e përgjithshme e kompensimit financiar është 210 milion e 969 mijë lekë. Për kompensimin e pronarëve përdoren po ato të ardhura që arkëtohen nga drejtoritë vendore të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës si rrjedhojë e kalimit të pronësisë nëpërmjet shitjes së parcelës ndërtimore, si për pasuritë shtetërore edhe për pasuritë e të tretëve, në favor të objekteve informale që legalizohen.

ASTRIT RIZA MYRTO
DEMIR HYSMI LAMAJ
AVNI KASEM SHERI
GEGË MARK PERLEKAJ
ZEQINE QAZIM PETRELA
MELANI RESHIT CIKA (PETRELA)
FLORIDA RESHIT MUCA (PETRELA)
REZARTA RESHIT PETRELA
GJYLE BAJRAM PETRELA
EDMOND ADEM PETRELA
MIMOZA ADEM ALLIU (PETRELA)
ALBANA ADEM PETRELA
ISMAIL QAZIM PETRELA
ILIR QAZIM PETRELA
ASTRIT QAZIM PETRELA
EA ADEM PETRELA
DHURATA PETRIT FIRI
ISLAM NEZIR XHAKOLA
SHERIF DELIP HALILI
ZYRA REXHEP MAÇI
XHEMAL OSMAN MATA
SHERIF DELIP HALILI
SHERIF DELIP HALILI
ISUF MUHARREM TUFA
MEHMET MUSTAFA LIKAJ
IDRIZ SABRI DAKU
AGIM QAMIL SULA
BAJRAM QAZIM ELEZI
SEJDIN QAMIL ÇELA
IBRAHIM FADIL XHIKA
BAFTJAR SULEJMAN NDREU
SABRI DALIP KERÇIKU
SABRI DALIP KERÇIKU
MUHAMET SHAQO KOPAÇI
MUHAMET SHAQO KOPAÇI
GËZIM BAJRAM SHEHAJ
EDMOND BASHKIM BUZALI
KUJTIM ALI SHERA
KAPLLAN AHMET KEÇAJ
HASAN ALUSH GJYLA
FITIM MEHMET BROJAJ
GEZIM MEHMET BROJAJ
LIRIJE MEHMET SMAKAJ (BROJAJ)
SABRIJE LAH BROJAJ
SHPRESA MEHMET ALIAJ (BROJAJ)
RAMIZ RAMAZAN VOGA
MENTAL KULLA
AFERDITA METHAT SHEHU
AGRON SHUAIP SHEHU
ELIDA SHUAIP SHEHU
ERLI SHUAIP SHEHU
LEJLA SHUAIP HAFIZ (SHEHU)
SULEJMAN SHUAIP SHEHU
EQEREM AHMET KAVAJA
MEJLINA EQEREM NALLBANI(KAVAJA)
LANTAN EQREM KAVAJA
ELMA GJELI
FITNETE TAMBURI
LIRI DASHI
SULEJMAN SHEMSIU
IDEAL SHEMSIU
FATOS SHEMSIU
ZARE GJELI
FIQRET GJELI
SELIM GJELI
GERT GJELI
ROZANA PUSTINA
ADELA LLAGAMI
ADNAN LLAGAMI
ALEKSANDRA LLAGAMI
ARTUR LLAGAMI
ARTAN TALAT VERZIVOLLI
ERVIN LLAGAMI
MIRNIJE LLAGAMI
ARTA TALAT SHEHU  (VERZIVOLLI
RUDINA LLAGAMI
ARDIAN LLAGAMI
MEGI FATRI TAFAJ
KAMELIA FATRI TAFAJ
LINDITA BEDRI TAFAJ
ARGJEND TAFAJ
SAIMIR KADRI BIBA
ENIDA BOGDANI
ELIONA BILAL MANUSHI
EUGEN BILAL BOGDANI
ELDA RAKIP BOGDANI
ELVI AGRON BOGDANI
ATLIJE YLLI
DIANA BEQIR BIBA
FATMIR BOGDANI
RAMAZAN BOGDANI
FATO MASKAJ
FJONA FATOS DOLLANI
MAKSIM GEGA
MIRJETA ALIM XHELAJ
PERPARIM ALIM GEGA
SILVANA ALIM ALIKE
ZAMIRA ALIM VELO
FATO MASKAJ
FJONA FATOS DOLLANI
MAKSIM GEGA
MIRJETA ALIM XHELAJ
PERPARIM ALIM GEGA
SILVANA ALIM ALIKE
ZAMIRA ALIM VELO
MUSA MUSARAJI
THANAS MUSARAJ
MAKSIM GEGA
PERPARIM ALIM GEGA
FATO MASKAJ
MIRJETA ALIM XHELAJ
FJONA FATOS DOLLANI
SILVANA ALIM ALIKE
ZAMIRA ALIM VELO
TEFERI CAUSHAJ
(AGALLIU)
AFRIM AGALLIU
DASHAMIR AGALLIU
MARJANA DRASA (AGALLIU)
ILIR TAFILICA
BENJAMIN SHAHINI
AFERDITA QAZIM VORPSI
ALDA KUJTIM KIKA
BUKURIE KOKLI
ADEM ZHLLIMA
BAJRAM ZHLLIMA
NEBAHETE ZHLLIMA
TAULANT ZHLLIMA
EDVIN ZHLLIMA
GEZIM MEHMETI
GANI MEHMETI
ILIR MEHMETI
AHMET RUSTEMAJ
AIDA GALANXHI
ANIDA REXHEPI
MIMOZA VEDAT SHEHU
MIRVJEN VEDAT QENDRO
AFRIM SABRI KURTI
KADRI MUHAREM RUSTEMI
KADRI MUHAREM RUSTEMI
BRAHIM VEIZI
DEFRIM VEIZI
BRAHIM VEIZI VEIZI
DEFRIM VEIZI
BRAHIM VEIZI
DEFRIM VEIZI
PETRAQ LEONIDHA LONDO
MIMOZA LEONIDHA LONDO
LIGOR LEONIDHA LONDO
SPIRO LEONIDHA LONDO
LEONARD LEONIDHA LONDO
DHIMITRAQ LEONIDHA LONDO
ANDRONIQI LEONIDHA LONDO
ANDROKLI LEONIDHA LONDO
BATO ISMAIL KARAFILI
FATMIR IZET MUÇO
FELLENXE IZET MUÇO
FETAH ISMAIL KARAFILI
FLAMUR IZET MUÇO
GJERGJI IZET MUÇO
HASTRIT ISMAIL KARAFILI
LANDI ZANI
LINDITA SHEHAJ(ZANI)
SABRIE ISMAIL KARAFILI
MITRE FOTI JANI
ENGJELL DULE HASIMI
ELMAZ HAXHI ISMAILI
EDA MEHDIN DUSHALLARI
SKENDER ISMAIL DUSHALLARI
RUBIE ISMAIL HAJDINAJ
LUIZA ISMAIL DUSHALLARI
VIOLETA ISMAIL DUSHALLARI
GEZIM ISMAIL DUSHALLARI
ELSA ISMAIL MEÇANI
JOLLANDA ISMAIL HASANRAMAJ
EDA MEHDIN DUSHALLARI
SKENDER ISMAIL DUSHALLARI
Nazmi Ali Capo
Ramazan Sadik Krasniqi
Sadri Ibisk Krasniqi
Kozma Shani
Thoma Nako
IKBALE LARTI
ISMETE LARTI
MEREME LARTI
NEBI LARTI
ZYMBYLE LARTI
Hajrie Tafil Muca
Bajram Sulejman Dedej
Gezim Zyber Alla
Reshit Murat Qose
Besim Arif Qose
Hajro Myftar Qose
Kujtim Hysen Muca
Hajro Myftar Qose
Bajram Isuf Alla
Gani Islam Peqini
Hajdar Hamdi Peqini
ILMI ISLAM MEÇO
TRIFON KOZMA GJINE
SPIRO KOZMA GJIKA
FATMIR XHEZMI VERLACI
DHIMITER MARANGONI
SOTIRAQ MARANGONI
AFERDITA NIKOLLA MARANGONI
VIOLETA NIKOLLA TOSKA
BUKURIE ISA CANI
DHIMITER MARANGONI
SOTIRAQ MARANGONI
AFERDITA NIKOLLA MARANGONI
VIOLETA NIKOLLA MARANGONI
HYSEN CELA
QAMILE CELA
MAHMUDIJE KABASHI
NAZMIJE VIGANI
SABRIJE RUSI
MUSTAFA KALAVREZI
ASTRIT SULAJ
ASTRIT SULAJ
RAKIP QAMIL SKENDERAJ
ZYHDI RRUGA
AUREL HEBA
VLASH HEBA
ZYHDI RRUGA
VANGJEL HEBA
EMANUEL HEBA
MARGALINA HEBA
AGIM POPA
SONJA POPA
ZYHDI RRUGA
PJETER MARK DELIJA
PJETER HILA
ZEF SHTJEFNI
ISUF KETA
LUIGJ HILA
SERVET ÇOÇOLI
NDUE SHTJEFNI
GENT SHTJEFNI
ÇESK PREKA
ZEF PAL HILA
FRAN DED PRENDI
NIKOLL BARDHOK DEDA
NIKOLL BARDHOK DEDA
NIKOLL MARK PERA
NIKOLL MARK PERA
NDUE PJETER GJOKA
NDUE PJETER GJOKA
NIKOLL DED STERKAJ
PRENDA MARTIN PRENDUSHI
AGE ZEF PRENDUSHI
PRENDA ZEF PRENDUSHI
MARK ZEF PRENDUSHI
DRANDE ZEF PRENDUSHI
KOL ZEF PRENDUSHI
LUAN MEHDI KABASHI
SHPRESA ANASTAS KABASHI
YMER HASAN BERISHA
RAMAZAN ALI REXHEPI
MEHDI ALI REXHEPI
QEMAL ALI REXHEPI
HAXHI ALI REXHEPI
PEME ALI HAMZAJ (REXHEPI)
NEVRUZ ALI REXHEPI
NEXHEMIJE ALI REXHEPI  (SINANI)
ARTAN QEMAL DARDHA
VIOLETA QEMAL KADA
MIMOZA AVNI CABIRI
ARIAN AVNI STAROVA
HAXHI MEHMET STRINGA
MAMUDE MEHMET STRINGA
AHMET RAMAZAN BYLYKBASHI
HAMDI SALIH ONUZI
HAMDI ISUF GASHI
ANILA LLAGAMI
AIDA LLAGAMI
MIRELA DIMROCI
SHKENDIE LLAGAMI
SHQIPE KOVACI
MELEQE LLAGAMI
QEMAL LLAGAMI
DASHURI LLAGAMI
DENIS LLAGAMI
HELIDON LLAGAMI
FATRI LLAGAMI
FATBARDHA LLAGAMI
DIANA DHAMO
AFERDITA LLAGAMI (SHEHU)
QAMIL PANARITI
MIRANDA LLAGAMI
BARDHYL LLAGAMI
DYLBERE LLAGAMI
BUJANA LLAGAMI
DORIAN LLAGAMI
MERITA LLAGAMI
KLEJDA LLAGAMI
DEA LLAGAMI
HAJDIE LLAGAMI
VIRIL LLAGAMI
DIVIN LLAGAMI
MIRADOR LLAGAMI
ENIDA LLAGAMI
MAKSIM GEGA
PERPARIM GEGA
FATO MASKAJ
MIRJETA ALIM XHELAJ
FJONA FATOS DOLLANI
SILVANA ALIM ALIKE
ZAMIRA VELO
ISA QAZIM KREKA
JUNA ISA KREKA
ISA QAZIM KREKA
ISA QAZIM KREKA
ISA QAZIM KREKA
ISA QAZIM KREKA
ALFRED QAMIL ALLKOSHAJ
SUEDA ARMAND ALLKOSHAJ
REFIK FAIK KURTI
ANISA SPIRO KURTI
“KREKA” SH.P.K
REDIN IFTIMI ANDONI
“KREKA” SH.P.K
XHEVDET ISMAIL KUKA
SAIDE SALI KUKA
“KREKA” SH.P.K
NIKO XHEMALI ÇELA
SHKELQIM SAHID PRAPANIKU
LULJETA ZEQIR PRAPANIKU
ISA QAZIM KREKA
“KREKA” SH.P.K
“KREKA” SH.P.K
“KREKA” SH.P.K
YLLI XHEMAL MEÇJA
MAJRIE PETREF MEÇJA
OREST KASTRIOT DEMIRAJ
KASTRIOT QAZIM DEMIRAJ
MIMOZA YMER DEMIRAJ
PANAJOT KOST PILIGRIU
MIMOZA VANGJEL PILIGRIU
ADMIR XHEVDET ÇERRAGA
BRIKENA DASHNOR ÇERRAGA
ADMIR XHEVDET ÇERRAGA
BRIKENA DASHNOR ÇERRAGA
ISA QAZIM KREKA
SVJETLLANA ILIA KERENXHI
PRANVERA ILIA GJOCI
FATBARDH YMER GJOCI

Për t’u bërë pjesë e grupit të "Shekulli"
mjafton të klikoni: Join our FB Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet.

KOMUNITETI SHEKULLI ONLINE: https://www.facebook.com/groups/1381242728701899/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Një verë ndryshe! Ulje e çmimeve dhe rënia e ndjeshme e punës: Nga 80 dhoma, 4 rezervime në fundjavë

Një verë ndryshe! Ulje e çmimeve dhe rënia e ndjeshme e punës: Nga 80 dhoma, 4 rezervime në fundjavë

Publikuar më 10.07.2020
Sezon shumë i varfër turistik! Kryetari i Unionit Turistik S...

Sezon shumë i varfër turistik! Kryetari i Unionit Turistik Shqiptar, Rrahaman Kasa, flet për “Shekulli”-n lidhur me situatën aktuale të kësaj vere. Turistë të pakët, ulje të çmimeve të hoteleve dhe rënie e ndjeshme e punës gjatë kësaj periudhe Briselda Hoxha  Sezoni turistik, krahasur me një vit më parë, është shumë i varfër. Situata e […]

Lexo më shumë

Frontet e hapura të investimeve të qeverisë kërkojnë edhe 930 mln euro financime, shumica për PPP-të

Frontet e hapura të investimeve të qeverisë kërkojnë edhe 930 mln euro financime, shumica për PPP-të

Publikuar më 10.07.2020
Financimi i 680 projekteve që janë kryesisht investime publi...

Financimi i 680 projekteve që janë kryesisht investime publike në infrastrukturë që kërkojnë mbështetje financiare shumëvjeçare, po vijon nga qeveria shqiptare. Këto projekte kanë një kosto totale prej 507 miliardë lekësh dhe rreth 4 miliardë euro, sipas të dhënave zyrtare nga Ministria e Financave që i referohen azhurnimeve të fundit, qershor 2020. Sakaq, deri më […]

Lexo më shumë

Banka e Shqipërisë pezullon deri në fund të vitit shpërndarjen e fitimeve nga bankat

Banka e Shqipërisë pezullon deri në fund të vitit shpërndarjen e fitimeve nga bankat

Publikuar më 10.07.2020
Banka e Shqipërisë njoftoi se në mbledhjen e fundit të datës...

Banka e Shqipërisë njoftoi se në mbledhjen e fundit të datës 1 korrik ka miratuar vendimin “Për pezullimin e shpërndarjes së fitimit nga bankat”. Në bazë të këtij vendimi pezullohet, deri në fund të vitit 2020, shpërndarja nga ana e bankave, të fitimit të mbartur nga periudhat e mëparshme, dhe të fitimit që do të […]

Lexo më shumë

Sondazhi/ 59% e shqiptarëve nuk do bëjnë pushime këtë vit, më shumë arsye ekonomike dhe jo frikë

Sondazhi/ 59% e shqiptarëve nuk do bëjnë pushime këtë vit, më shumë arsye ekonomike dhe jo frikë

Publikuar më 10.07.2020
Sipas një sondazhi të IDRApoll.com, komunitieti online i ank...

Sipas një sondazhi të IDRApoll.com, komunitieti online i anketimeve nga IDRA Research & Consulting,, gati 59% e shqiptarëve shprehen se nuk do të bëjnë pushime sivjet. Vetëm 8% e atyre që nuk do të shkojnë me pushime ndalohen nga frika e COVID-19 e cila lidhet ngushtë me shëndetin. Pjesa më e madhe e tyre që […]

Lexo më shumë

“Nuk e rrisim ne biletën, atë e rrit shteti!” Transporti: Na premtuan heqje taksash dhe na sollën zarfin, masa për 10 ditë

“Nuk e rrisim ne biletën, atë e rrit shteti!” Transporti: Na premtuan heqje taksash dhe na sollën zarfin, masa për 10 ditë

Publikuar më 09.07.2020
Shoqata e Transportit Ndërqytetas i kërkon Bashkisë së Tiran...

Shoqata e Transportit Ndërqytetas i kërkon Bashkisë së Tiranës të heqë taksën për këtë sektor, paralajmëron se do të marrë masa pas 10 ditësh nëse nuk do të ketë një përgjigje për kërkesat. Flet për “Shekulli”-n kreu i Shoqatës Kujtim Mema Briselda Hoxha Shoqata e Transportit Ndërqytetas ka shprehur shqetësimet dhe kërkesat e tyre ndaj […]

Lexo më shumë

Gjoba në zonat turistike për këdo që nuk zbaton protokollet e COVID-19, do të dënohen shkeljet

Gjoba në zonat turistike për këdo që nuk zbaton protokollet e COVID-19, do të dënohen shkeljet

Publikuar më 09.07.2020
Parashikohet dënimi me gjobë 700,000 (shtatëqind) mijë lekë ...

Parashikohet dënimi me gjobë 700,000 (shtatëqind) mijë lekë dhe në rast përsëritjeje, parashikohet edhe mbyllja e veprimtarisë, duke synuar të mbrohet shëndeti i turistëve në zonat e plazheve, nga infeksioni SARS COV2. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu deklaroi gjatë fjalës në Kuvend se, përmes ndryshimeve në aktin normative, do të forcohen penalitetet […]

Lexo më shumë

Nesër qytetarët e Durrësit marrin grantin e rindërtimit, vlera e investuar

Nesër qytetarët e Durrësit marrin grantin e rindërtimit, vlera e investuar

Publikuar më 09.07.2020
Ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj në fjalën  etij në par...

Ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj në fjalën  etij në parlament këtë të enjte ka bërë publike shifrat që janë investuar dhe do të investohen për të rindërtuar banesat, shkollat dhe objektet e tjera të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit. Ahmetaj ndër të tjera ka deklaruar se e deri më tani janë  investuar 18 miliardë […]

Lexo më shumë

Hapet gara për projektin Milot-Fier/ 115 km për 75 minuta, rruga përfshin 6 seksione

Hapet gara për projektin Milot-Fier/ 115 km për 75 minuta, rruga përfshin 6 seksione

Publikuar më 09.07.2020
Ditën e sotme, qeveria ka hapur zyrtarisht garën ndërkombëta...

Ditën e sotme, qeveria ka hapur zyrtarisht garën ndërkombëtare për koncesionin e rrugës Milot-Fier. Ky koncesion parashikon projektimin, ndërtimin dhe mirëmbajtjen e rrugës për 35 vitet e ardhshme. Vlera totale e projekti parashikohet të jetë 1,188 miliardë euro pa TVSH dhe do të bëhet nga kompania fituese. Ndërsa shteti do të ofrojë garanci për deri […]

Lexo më shumë