Tirana pa drita në dy ditët në vazhdim, ja zonat

Disa zona në kryeqytet do të kenë mungesë të energjisë elektrike, dy ditët në vijim, 10 dhe 11 tetor.

Sipas OSHEE energjia elektrike do të mungojë disa orë, si pasojë e punimeve për rikonstruksionin e kabinave.OSHEE

Ja zonat:

10 tetor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Petro Marko”, “Asim Vokshi”, zona përballë Shkollës “Harri Fultz”

10:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Manol Konomi”, “Hoxha Tahsim”

12:00 -15:00

Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Riza Jasa”

11 tetor

09:00 – 15:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Rruga e Durrësit”, “Andrea Kostallari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet