Thyerje e privatësisë/ Facebook dëshiron të dijë se me kë flini

Facebook kërko të dijë se me kë flenë përdoruesit e rrjetit të njohur shoqëror.

Tipari i ri që ka marrë shumë vëmendje në Facebook Feed News janë pyetje shumë interesante. Një prej tyre u veçua: “Me kë fle zakonisht?”

Hulumtuesi britanik Reshim Sharma erdhi me këtë pyetje:

“Mund të interpretohet në dy mënyra. Ne nuk duhet të ankohemi për Facebook, sepse çështjet e tjera janë shumë personale, si ajo që hera e fundit që isha në një periudhë të vështirë … dhe unë mund të ndryshoj diçka në partnerin tim që do të ishte … ‘ , thotë ai.

Facebook nuk e ka sqaruar kuptimin e kësaj çështjeje për “Business Insider”, por sigurisht që ka tërhequr vëmendje  të madhe.

Të tjera

Abissnet