Tërhiqet nga Kushtetuesja, ndërpritet vettingu për Besnik Imerajn

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se trupa gjykuese, e përbërë nga Brunilda Bekteshi (kryesuese), Etleda Çiftja dhe Genta Tafa (Bungo) (relatore), pasi mori dijeni për vendimin lënien e detyrës së anëtarit të Gjykatës Kushtetuese Besnik Imeraj ka vendosur ndërprerjen e procedurave të rivlerësimit për të.

Vendimi u mor dy javë pasi Ymeraj ka vendosur të japë dorëheqjen ga detyra e anëtarit të gjykatës kushtetuese. teksa presidenti tashmë ka hapur procedurën e konkurrimit për vendin e mbetur vakant pas lënies para kohe të detyrës së Imeraj. Komisioni i Pavarur shpërndau edhe një njoftim për media në lidhje me rastin. /D.Xh/

 

 

 

 

Të tjera

Abissnet