Do të mahniteni me atë çfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij (FOTO)

Nëna është përsoni me më shumë vlerë në jetën tonë pa dyshim.

Ky djalosh kreativitetin e tij ka vendosur që ta shfrytëzoj në një vend shumë të duhur.

Ai në ditën e nënës, ka gëdhendur një gur duke e dizajnuar atë me dukjen e nënës së tij dhe e ka befasuar atë, sipas “konica.al”.

Puna e tij i ka marrur kohë dhe përkushtim të madh por në fund ka dalur një vepër e madhe arti dhe një formë e mahnitshme e shprehjes së dashurisë ndaj nënës.

Për ju kemi sjellur fotografi gjatë punës dhe realizimit të kësaj vepre madhështore nga ky djalosh.

Të tjera

Abissnet