Tashmë mund të dërgoni para përmes Facebook Messenger (FOTO)

Tashmë është e mundur të dërgosh para me Massenger.

“Pay Pal” bën me dije se ka zgjeruar bashkëpunimin me “Facebook” duke shtuar shërbimin për pagesat P2P në aplikacionin Messenger.

Funksioni aktualisht është duke u hapur vetëm në SHBA dhe i kufizuar në iOS.

PayPal prezantoi gjithashtu një tjetër shërbim për Messenger, i cili u lejon të merrni mbështetje të pagesave dhe llogarisë drejtpërdrejt në aplikacionin e mesazheve.

Të tjera

Abissnet