‘Sy maceje’, grimi për sy të bukur dhe joshës (VIDEO)

Me grimin ‘Sy maceje’ mund të dukeni joshëse dhe seksi.

Me anë të grimit “Sy maceje”, me qerpikët të gjata dhe të trasha dhe vetullat në formë të plotë do të dukeni shumë joshëse.

Grimi “i maces” është ideal për çdo ditë, ka pamje të sofistikuar dhe elegante. Mund ta shoqëroni edhe me buzëkuq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet