Studentët e rretheve u bashkohen atyre të Tiranës, dalin në protestë

Protestës së studentëve në Tiranë, i janë bashkuar edhe ata të Universiteteve në rrethe.

Studentët e Durrësit, Korçës, Shkodrës, Vlorës dhe Elbasanit kanë dalë në protestë. Ndërkohë mësohet se studentët e Universitetit “Aleksandër Moisiu” dhe atë të “Luigj Gurakuqit” do të nisen drejt Tiranës.

Kërkesat e studentëve janë tre, përgjysmim të tarifës së studimit, kushte më të mira në konvikte dhe rritje të buxhetit në universitete.

Një ditë më parë, qeveria u tërhoq nga pika 4 e VKM 288 për të mos paguar taksën për lëndët mbartëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet