Studentët e Elbasanit mbërrijnë në Tiranë, ja marshimi (Video)

Qindra studentë nga Elbasani kanë mbërritur në Tiranë për t’u bashkuar protestës madhështore që po zhvillohet tek Ministria e Arsimit.

Ata kanë nisur marshimin nga qyteti i Elbasanit për në Tiranë.

Studentët e Elbasanit janë nisur me mjete të rastit dhe tani po marshojnë rrugët e Tiranës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet