Statistikat e FBI-së, ja cilat janë shenjat më të rrezikshme të horoskopit

FBI-ja ka arritur të identifikojë shenjat më të rrezikshme të horoskopit. Për t’ju ardhur në ndihmë edhe juve, duke shpresuar që të jeni më të kujdesshëm në marrëdhënie me këta njerëz, po ju prezantojmë me to:

1. GAFORRJA

Kjo shenjë udhëheq në listë sipas numrit të kriminelëve, mirëpo më shpesh bëhet fjalë për njerëzit të cilët kanë bërë krime të rënda në çastet e çrregullimeve shpirtërore, nga rrëmbimet deri te vrasjet për hakmarrje dhe pasion.

2. AKREPI

Renditen në vendin e nëntë për nga numri i të burgosurve, megjithatë zënë vendin e dytë për shkak të peshës së krimit të cilin bëjnë. Udhëheqin bindshëm sipas numrit të vrasësve me pagesë po të krahasohen me shenjat e tjera të horoskopit.

3. SHIGJETARI

Janë kriminelët që renditen në vendin e tretë. Te kjo shenjë horoskopi përfshihen mashtruesit e shkathët të cilët rrallë herë i lëndojnë viktimat e tyre.

Shenja më naive janë BINJAKËT. Sipas Agjencisë së sigurimit ata janë më pak të rrezikshmit. Ata nuk marrin askënd aq seriozisht sa pë ta vrarë apo lënduar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet