Spektakolare në Brazil, violinisti shqiptar mahnit me violinë nga statuja e Krishtit (VIDEO)

Publikuar më 13. 01. 2018 nga Eno Shkëmbi

Violinisti shqiptar Olen Çezari ka dhuruar një performancë spektakolare në Brazil.

Siç duket edhe nga videoja ai është ngjitur në statujën e lartë të Jezu Krishtit në Brazil, duke dhuruar momente magjike nën tingujt e violinës.

Violinisti në fjalë ka postuar videon në “Facebook”, ku shkruan:  “Është një dhomë e vogël që ekziston. Dashuria e pastër si dashuria e një nëne për fëmijën e saj që e ndjek atë duke eksploruara botën hap pas hapi dhe ditë pas ditë”.