Skulptura prej bananeje! Punimet e rralla të japonezit (FOTO)

Publikuar më 26. 12. 2017 nga Jola Alimemaj

Artisti japonez, Keisuke Yamada bananet nuk i sheh vetëm si frut i shijshëm e i dobishëm, por edhe si material për të krijuar skulptura të veçanta.

Veprat e tij janë prezantuar fillimisht para publikut në vitin 2011 dhe me kalimin e kohës, falë internetit, janë bërë të njohura anembanë botës.

Ndiqni fotogalerinë tonë me fotot e mrekullueshme!

/J.A/