Sistemi i ri i njohjes së fytyrës

NEC njoftoi se do të ofrojë një sistem të njohjes së fytyrës në shkallë të gjerë për Lojërat Olimpike dhe Paralimpike të vitit 2020 në Tokio.

 

 

Sistemi i NEC-it është ndërtuar rreth një motori AI të quajtur NeoFace.

Ky sistem është pjesë e linjës gjithëpërfshirëse Bio-IDiom të teknologjisë së autenticitetit biometrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet