Si do të dukeshin princeshat e Disney-t, në ditët e sotme (FOTO)

Foto 1 nga 12 Pas Para

Isabelle Staub, piktore nga Pensilvania, ka modifikuar disa nga personazhet e preferuara të Disney-t.

Ato duken me ngjyra më të ndritshme dhe linja më strikte.

Shikoni fotogalerinë që ta kuptoni edhe ju sesi do të dukeshin personazhet e famshëm të animuar nëse do pikturoheshin sot.

Të tjera

Abissnet