Si prodhohet një celular, në sytë e një roboti?

Në një film të metrazhit të shkurt “Samsung Galaxy: Galaktika jonë”, është treguar me sytë e një roboti se si duket procesi i prodhimit të një celulari Samsung.

Udhëtimi fillon me “zgjuarjen” e robotëve, plotësisht të gatshëm për punë. Detyra e tyre në repartin e prodhimit të Samsung është që të ndihmojnë gjatë transportimit të komponentëve të celularit nga një proces prodhues në tjetrin.

Të punësuarit në repart bashkojnë dhe kontrollojnë komponentët deri në inspektimin përfundimtar.

 

Të tjera

Abissnet