Shtyhet Kategoria e Parë dhe e Dytë

Ndeshjet e Kategorisë së Parë dhe të Dytë janë shtyhet.

Klubi i Korabit, në Kategorinë e Parë dhe Maliqi në Kategorinë e Dytë, nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare në “Facebook” kanë komunikuar vendimin zyrtar të shtyrjes së ndeshjeve për në datën 10 dhjetor.

 

Të tjera

Emri i kompromisit

Nga Veton Surroi Në fillim të pluralizmit në ish-Jugosllavi, në Prishtinë mblidheshin partitë politike shqiptare gjithandej Jugosllavisë. Sa herë që…

Abissnet