Shteti mysliman ultimatum WhatsApp-it: Hiqeni GIF-in, ose ju bllokojmë

Publikuar më 07. 11. 2017 nga Jola Alimemaj

Shteti me popullsinë më të madhe muslimane në botë, Indonezia i ka dhënë ultimatum WhatsApp-it që të heqë platformën GIF, në të kundërten do ta bllokoi.

Madje Indonezia i ka dhënë afat 48 orë për të eliminuar disa nga GIF-at që i quan të turpshme.

Mes shtetit dhe kompanisë kanë filluar bisedimet për gjetjen e kompromisit. /Indeksonline/